Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

International Energy Agency: Topul mondial al țărilor care consumă cea mai multă electricitate

Publicat:

In vreme ce pregatirile pentru conferința ONU privind schimbarile climatice – „COP22” – au intrat pe ultima suta de metri, International Energy Agency (IEA) a intocmit un clasament mondial al țarilor care consuma cea mai multa electricitate . Advertisment Potrivit datelor IEA, Islanda este țara care consuma cea mai multa energie electrica pe cap de locuitor. Pe urmatoarele doua locuri de afla Norvegia și Bahrain. Clasamentul este completat de Qatar, Canada, Kuweit, Finlanda, Luxemburg, Suedia și Statele Unite ale Americii . La polul opus, cea mai puțina electricitate este consumata de Haiti, Sudanul…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Roba nu poate sa iși duca fetițele in vacanța din cauza lui Daniel Balaciu! Fostul soț nu ii semneaza acordul: ”Sa nu il mai suporte niciodata” / VIDEO

15:45, 29.04.2024 - Lovitura pentru Dana Roba! Make-up artistul nu poate sa iși duca fetițele in vacanța in Paris, din cauza lui Daniel Balaciu! Fostul ei soț ar refuza sa ii semneze acordul, din spatele gratiilor. Mai mult, ar fi fost contactata chiar și de fostul ei socru. Iata ce declarații a facut!

Doua țari din Europa sunt alimentate cu energie 100% regenerabila

09:35, 18.04.2024 - Șapte țari genereaza in prezent 100% din electricitate din energie regenerabila, iar doua dintre ele se afla in Europa, scrie Euronews, care noteaza ca anul trecut a fost cel mai bun an inregistrat in ceea ce privește instalarea de noi instalații de energie eoliana. La nivel mondial au fost instalate…

Vaslui: APM a emis acordul pentru construirea unui parc eolian de peste 200 de milioane de euro

18:15, 16.04.2024 - Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Vaslui a emis acordul de mediu pentru un nou parc eolian in judet, au informat, marti, reprezentantii institutiei. Este vorba despre proiectul ‘Parc eolian Hoceni – Dimitrie Cantemir’, cu o putere totala de 204.6 MW si o valoare a investitiei de 205.000.000 euro.…

Acord provizoriu privind o mai buna aplicare transfrontaliera a normelor de siguranța rutiera

12:35, 14.03.2024 - Comisia saluta acordul politic la care au ajuns noaptea trecuta Parlamentul European și Consiliul, privind o mai buna aplicare transfrontaliera a normelor de siguranța rutiera. Normele actuale ale UE privind aplicarea transfrontaliera au contribuit la creșterea gradului de respectare a normelor de siguranța…

Sebastien Haller, eroul Cote d'Ivoire la CAN, indisponibil pentru urmatoarele doua meciuri amicale

19:55, 11.03.2024 - Fotbalistul Sebastien Haller, eroul Cote d'Ivoire la ultima editie a Cupei Africii pe Natiuni (CAN), va rata, din cauza unei accidentari, cele doua meciuri amicale ale acestei reprezentative din luna martie, a indicat luni selectionerul Emerse Fae, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Emerse Fae a anuntat…

Maia Sandu saluta acordul semnat la Paris de deschidere a „unei misiuni permanente de aparare la Chișinau” și a cerut sprijin pentru Ucraina

16:40, 08.03.2024 - Presedinta Maia Sandu pledeaza in favoarea unei sustineri sporite a Ucrainei, un „meterez” al Republicii Moldova „atat timp cat Kievul rezista” si considera ca „trebuie ca Vladimir Putin sa fie oprit” de dragul securitatii europene, intr-un interviu publicat in editia de vineri a cotidianului Le Monde,…

Emmanuel Macron: Franța va deschide o misiune permanenta de aparare la Chișinau in urmatoarele luni

07:11, 08.03.2024 - Franța va deschide o misiune permanenta de aparare la Chișinau in urmatoarele luni. Despre aceasta a anunțat președintele francez Emmanuel Macron, in cadrul unei conferințe de presa la Paris, susținuta alaturi de președinta Maia Sandu, relateaza stiripesurse.md „Deschiderea unei misiuni permanente…

Emisiile globale de CO2 legate de energie au atins un nivel record in 2023

17:40, 01.03.2024 - Emisiile globale de CO2 legate de energie au crescut cu 1,1% in 2023, ajungand la un nivel record, in special din cauza producției hidroelectrice scazute cauzate de seceta și a creșterii din China, a anunțat vineri Agenția Internaționala pentru Energie (AIE), citata de  Le Figaro . Aceste emisii energetice,…


Ce parere ai despre aceasta stire?