Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interlopul măcelărit de rivalii conduși de niște politiști corupți a fost eliberat / „Bebino” i-a impresionat pe judecători

Publicat:

Traficantul de droguri - alias Bebino sau din Berceni – se intoarce la munca, dupa ce, zilele trecute, judecatorii au decis ca acesta a executat deja condamnarea de un an și șase luni primita luna trecuta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost primar, arestat pentru suspiciune de viol, a fost eliberat dupa 5 zile și se pregatește sa candideze din nou

16:00, 18.04.2024 - Situație incredibila la Botoșani, unde un fost primar care fusese reținut sub suspiciunea de viol asupra unei minore de 16 ani, a fost eliberat dupa doar 5 zile și se pregatește sa candideze la alegerile din iunie.

Va fi eliberat din inchisoare cel mai de temut criminal in serie din nordul Romaniei. Este cunoscut ca „Brancardierul morții” sau „Ucigașul de boschetari” / FOTO

08:31, 05.04.2024 - Va fi eliberat din inchisoare cel mai de temut criminal in serie din nordul Romaniei. Barbatul este cunoscut ca „Brancardierul morții” sau „Ucigașul de boschetari”, iar el a stat in spatele gratiilor timp de 25 de ani. Iata ce se știe despre Grigore Bota!

Se strange lațul in jurul scandalagiului care și-a macelarit parinții și a fost oprit de polițiști cu arma din dotare

01:30, 27.03.2024 - FINAL… Arestat preventiv dupa ce a fost acuzat de ultraj și tentativa de omor, scandalagiul din Protopopești, comuna Tacuta, potolit de polițiști cu arma din dotare, va da piept acum cu magistrații Tribunalului Vaslui. Și asta dupa ce procurorii au finalizat cercetarea penala, astfel ca urmeaza cercetarea…

Tudor Duma, zis și ”Maru”, vrea cu orice preț sa fie eliberat! Traficantul lui Vlad Pascu a primit o oferta de angajare și promite ca se schimba: ”Daca imi dați o...”

12:35, 25.03.2024 - Tudor Duma iși dorește cu orice preț sa fie eliberat! Traficantul lui Vlad Pascu are planuri mari dincolo de gratii și se teme ca masurile preventive de a sta in arest ar putea sa ai afecteze viitorul. Tudor Duma a primit o oferta de angajare și a promit ca se schimba. Iata ce declarații a facut!

Presupusul dealer al lui Vlad Pascu a fost eliberat din arest! Ce decizie au luat magistrații in cazul lui Tudor Duma, zis și ”Maru”

11:20, 21.03.2024 - Decizie de ultima ora in dosarul tragediei din 2 Mai. Magistrații l-au eliberat din arestul preventiv pe presupusul dealer al lui Vlad Pascu. Astazi, Tudor Duma a fost lasat sa plece acasa, dupa luni in care contestația i-a fost respinsa. Iata ce masura a fost dispusa de instanța in cazul sau.

Spatiul public din municipiul Constanta eliberat de constructiile edificate ilegal

14:50, 11.03.2024 - Primaria Municipiului Constanta prin Directia Generala Politia Locala continua actiunile de desfiintare pe cale administrativa a constructiilor executate nelegal pe domeniul public privat al municipiului Constanta.Potrvit Primariei Constanta, de la inceputul anului 2024 au avut loc mai multe actiuni…


Ce parere ai despre aceasta stire?