Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii, 19 august 2023. Romeo Vasiloni nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a răbufnit. Ce a făcut Ema Oprișan

Publicat:

nu și-a mai putut stapani lacrimi și a rabufnit in ediția 18 din sezonul 7 de pe 19 august. Ema Oprișan a simțit nevoia sa-i fie alaturi și sa il consoleze.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stapani reacțiile, la aflarea notelor. Ce a urmat

23:40, 07.05.2024 - Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stapani reacțiile, la aflarea notelor din ediția 22 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024. Toți au privit-o mirați pe concurenta din echipa verde.

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Razvan Kovacs și Hamude, intalnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul intalnirii

12:25, 28.04.2024 - Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii in sezonul 2 alaturi de iubita lui, Loredana. Razvan Kovacs a participat la Insula Iubirii in sezonul 7 alaturi de Ema Oprișan. Se pare ca cei doi foști concurenți au multe lucruri in comun.

Petronel, romanul mort in explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stapani lacrimile / FOTO

16:30, 19.04.2024 - Clipe grele pentru familia lui Petronel, romanul mort in explozia din Italia. Barbatul a fost condus pe ultimul drum de apropiați, de soția lui și gemenii pe care ii au impreuna. AU aparut și imagini de la momentul in care Petronel este inmormantat.

Ema Oprișan și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii l-au sarbatorit pe fiul fostei concurente. Ce mesaj i-a transmis: „Copilul meu drag...” / FOTO

23:46, 25.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs și asta pentru ca cei doi il sarbatoresc pe fiul ei. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fosta concurenta de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant baiatului ei, Noah. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Razvan Kovacs de la Insula Iubirii iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare speciala i-a facut soția lui, Ema Oprișan / FOTO

13:50, 21.03.2024 - Razvan Kovacs iși sarbatorește ziua de naștere in aceasta zi speciala, pe data de 21 martie 2024. Cu ocazia acestei zile, soția lui, Ema Oprișan, i-a facut o urare emoționanta pe rețelele de socializare. Iata ce a postat fosta concurenta de la Insula Iubirii!

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

Power Couple Romania, 14 februarie 2024. Cuplurile au facut nominalizari din nou. Motivul pentru care Radu Siffredi nu și-a putut stapani lacrimile, in timpul votului / VIDEO

23:35, 14.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Power Couple Romania a adus noi nominalizari. Acest moment a fost unul și mai dificil pentru concurenții care spun ca au legat unele prietenii și le-a fost dificil sa spuna numele persoanelor de care s-au apropiat, pentru a pleca acasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?