Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

InstalTech – jobu-uri, internship-uri și evenimente pentru studenții politehniști

Publicat:

In cadrul Zilelor Universitații Tehnice (ZUT), Organizația Studenților din (OSUT) Cluj-Napoca, in colaborare cu din organizeaza evenimentul intitulat “INFOTECH”. Proiectul este structurat pe cele patru ramuri mari ale universitații – electro, mecanic, construcții și instalații – și consta in prezentari ale companiilor cu profile axate pe specializarile facultaților din UTC-N, sesiuni de comunicari științifice, oferirea de locuri de munca sau de intership pentru studenții și absolvenții care participa la…

Citeste articolul mai departe pe buzznews.ro…  

Sursa articol: buzznews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(INTERVIU) Prorectorii Marinel Temneanu și Bogdan Istrate, impreuna cu studenții Sanziana Dobrițoiu și Tudor Mihaila despre Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” din perioada 22-24 mai, la Buna Dimineața cu Cristina Spinu (19.05.2024)

17:35, 20.05.2024 - Saptamana aceasta incepe la Iași cea de a IV-a ediție a festivalului studențesc Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”. Evenimentul, organizat de Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) are loc in perioada 22-24 mai și este cel mai mare festival studențesc din Romania gazduit de o…

UTCN a acordat titlul de Doctor Honoris Causa domnului dr. Yervant Zorian, Synopsys SUA

12:30, 20.05.2024 - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a avut onoarea de a acorda titlul de Doctor Honoris Causa domnului dr. Yervant Zorian (Synopsys, SUA), unul dintre cei mai importanți specialiști din lume in domeniul proiectarii și testarii circuitelor integrate.

Performanța a studenților politehniști ieșeni: și in 2024 au construit cel mai rezistent pod la competiția din Turcia

18:46, 15.05.2024 - Echipa formata din studenții de la Facultatea de Construcții și Instalații a fost cea mai buna de la concursul „Design&Construct 2024”, organizat ca in fiecare an de Universitatea Bogazici din Istanbul, Turcia, in perioada 6 – 10 mai. Tinerii au obținut locul I pe intreaga competiție și un premiu de…

Muzeul de Mineralogie Baia Mare gazduieste editia a VII-a a Simpozionului Stiintific National “Patrimoniul natural”

17:11, 15.05.2024 - Joi, 16 mai, va avea loc editia a VII-a a Simpozionului Stiintific National “Patrimoniul natural”, organizat de Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Societatea Geologica a Romaniei,…

ExpoTech@UTCN: o incursiune in universul inovației

13:50, 14.05.2024 - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) se inscrie și in acest an in circuitul evenimentului ”Noaptea Muzeelor” cu ExpoTech@UTCN și invita publicul larg la o incursiune in universul inovației și tehnologiei.

Studenții din echipa UTCN-SDC, premiați la Cluj dupa inca o clasare pe podium in SUA la competiția de inginerie seismica. Profesor: Universitați de top luau noție de la noi / Rector: „Așa se construiesc lucrurile mari!”

22:30, 22.04.2024 - O echipa de studenți de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca a obținut, din nou un loc pe podium la o competiție de inginerie seismica, unde a reușit sa surclaseze zeci de universitați, multe dintre ele de renume.

UTCN are un nou hub de inovare și antreprenoriat. Boc: ''Va apropia studenții de antreprenori''

14:05, 29.03.2024 - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a lansat Fundației Unitech, un centru de inovare și antreprenoriat, care va consolida colaborarea dintre mediul universitar și sectorul de afaceri, cercetatori, studenți.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca anunța lansarea Fundației UNITECH – un nou hub de inovare și antreprenoriat

12:45, 28.03.2024 - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca anunța lansarea Fundației UNITECH, un centru de inovare și antreprenoriat, care va consolida colaborarea dintre mediul universitar și sectorul de afaceri, cercetatori, studenți și profesioniști din diverse domenii.


Ce parere ai despre aceasta stire?