Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insectele care au terorizat Clujul vara trecută s-au întors. Cum ne protejăm de tigrul de platan?

Publicat:

In vara anului 2021 un „nou” tip de insecta a „impanzit” Clujul. Oamenii se plangeau ca acestea se prind de haine și sunt in numar foarte mare, dar și ca ințeapa. In ultimele zile prin municipiul Cluj-Napoca au putut fi zarite, din nou, aceste insecte.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marșul Cluj PRIDE 2024! Clujul a imbracat culorile curcubeului/Peste 1000 de tineri au ieșit pe strazi pentru a sarbatori diversitatea-FOTO/VIDEO

16:00, 15.06.2024 - Cluj-Napoca a devenit astazi scena marșului diversitații și iubirii, cu ocazia Cluj Pride 2024. Sute de participanți s-au adunat pentru a celebra și a susține drepturile persoanelor LGBTQ+ intr-o atmosfera de bucurie și solidaritate.Sub sloganul "E momentul sa umplem Clujul cu bucurie și culori pentru…

Tot mai mulți clujeni se muta din „orașul pentru milionari” la Oradea: „Problemele orașului au devenit insuportabile/Femeile din Oradea sunt superbe”

09:50, 05.06.2024 - Tot mai mulți clujeni decid sa paraseasca Clujul din cauza creșterii accelerate a prețurilor și a traficului sufocant. Unul dintre acești locuitori, care a trait in Cluj-Napoca de cand se știe, a decis recent sa se mute la Oradea in cautarea unei vieți mai liniștite și accesibile.In ultimii ani, Cluj-Napoca…

Afacerea Andei Adam nu a prea mers la Cluj! Și-a inchis clubul de fițe dupa doar doi ani de la deschidere!

23:35, 07.05.2024 - Anda Adam, una dintre cele mai cunoscute cantarețe de la noi din țara, impreuna cu logodnicul sau au deschis in anul 2022 un club de fițe in Cluj-Napoca, dar se pare ca afacerea nu a prea funcționat. La doar doi ani de la deschiderea spontoasa, localul s-a inchis, iar spațiul de 260 de mp este scos…

Revoltați de prețurile „nebune” din oraș, clujenii merg in județele vecine pentru anumite servicii: „Merg pentru a beneficia de prețuri decente”

13:01, 24.04.2024 - Un fenomen ciudat a luat amploare in Cluj-Napoca din cauza prețurilor extrem de mari la servicii. Oamenii zic ca atunci cand au ocazia, prefera sa mearga la un salon sau poate la o croitorie, in județele vecine. Creșterea constanta a costurilor vieții in municipiu i-a forțat pe oameni sa caute soluții…

Vasile Dincu: „E fain la Cluj, dar poate fi și mai fain. Am atins culmea fainoșagului?” / "Exista o tendința a unei gaști de a șterge urmele romanești din Cluj-Napoca"

19:05, 19.04.2024 - Liderul PSD Vasile Dincu a atras atenția asupra blocajelor cu care se confrunta Clujul și a vorbit despre existența unei gaști care are in plan ștergerea oricaror urme romanești din oraș. 

Tigrii de platan au invadat municipiul Cluj-Napoca / "Sunt peste tot!!! Apar cu miile"

08:50, 17.04.2024 - Tigrii de platan, sau plosnitele dantelate, au invadat orasul Cluj-Napoca si imprejurimile inca din vara anului 2021. Temperaturile si de 27 de grade Celsius de saptamana trecuta au favorizat inmultirea acestora intr-un ritm alarmant. 

S-a intors tigrul de platan, insecta care a terorizat Clujul in vara anului 2021. Cum ne putem proteja?

11:35, 12.04.2024 - In vara anului 2021 un tip de insecta a „impanzit” Clujul. Oamenii se plangeau ca acestea se prind de haine și sunt in numar foarte mare, dar și ca ințepatura lor este dureroasa. In ultimele zile prin municipiul Cluj-Napoca au putut fi zarite, din nou, aceste insecte.

Clujul sufocat de fum: Calitatea aerului afectata de incendiile forestiere și de vegetație

10:40, 10.04.2024 - In urma analizelor pe datele disponibile și masuratorile rețelelor private și naționale, calitatea aerului din Cluj-Napoca este afectata din cauza incendiilor de vegetație care au avut loc marți.


Ce parere ai despre aceasta stire?