Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎNGROZITOR! O femeie a fost OMORÂTĂ CU BESTIALITATE de un consătean de numai 14 ani

Publicat:

O femeie de 81 de ani a fost omorata cu bestialitate de un consatean de numai 14 ani. Tragedia s-a produs ieri, aproape de miezul nopții, in satul Bolohani din raionul Orhei.

Potrivit polițistilor, batrana a fost gasita fara suflare in beciul din propria gospodarie, cu multiple semne de violența in regiunea capului.

Una dintre versiuni ar fi ca minorul a vrut sa sustraga din locuința mai multe bunuri, iar cand a fost observat de stapana casei, a luat un obiect dur și a lovit-o de cateva ori.

Potrivit procurorilor, suspectul a fost reținut in aceasta dimineața și este in…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Caz ingrozitor in Vaslui. Un barbat a fost gasit mort, in apropierea unei școli. O femeie a alertat polițiștii: ”Am crezut ca este un sac de gunoi”

09:40, 24.05.2024 - Descoperire halucinanta in Vaslui! Un barbat a fost gasit mort, pe iarba, in aproaierea unei școli. Cea care a alertat autoritațile a fost o femeie care trecea prin zona. La prima vedere, femeia a crezut ca este un sac de gunoi. Dupa ce s-a apropiat, ceea ce a vazut a șocat-o profund.

Omorul Anei-Maria, tanara insarcinata din Orhei, a ajuns in Parlament: „A murit doar pentru ca este femeie”

11:56, 25.04.2024 - Cazul omorului cu cruzime deosebita al tinerei Ana-Maria, insarcinata in luna a 6-a, a ajuns și in Parlament. Vicepresedinta Legislativului, Doina Gherman, și-a exprimat solidaritatea cu familia fetei și a anunțat ca la 30 aprilie, vor avea loc audieri publice privind „raspunsul sistemic al statului…

FOTO Doi angajati ai DRDP Craiova, accidentați de un șofer de TIR. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital

09:01, 25.04.2024 - Doi angajați ai DRDP Craiova au fost accidentați de un șofer bulgar. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital. Accident grav de circulație petrecut miercuri dupa-amiaza pe DN6, in Dolj. Doi muncitori de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova au fost accidentanți, dupa ce șoferul…

Ana-Maria Guja, tanara omorata din Orhei, va fi petrecuta maine pe ultimul drum

17:50, 22.04.2024 - Ana-Maria Guja, tanara de 19 ani din Orhei, gasita moarta intr-o localitate din Telenești, dupa ce a urcat intr-o mașina de ocazie, va fi petrecuta maine pe ultimul drum. Anunțul a fost facut printr-un mesaj pe rețele.

Femeie, omorata pe trotuar! A fost lovita de o mașina implicata intr-un accident

12:45, 17.04.2024 - O femeie, in varsta de 53 de ani, a fost accidentata mortal, pe trotuar, dupa ce a fost lovita de o mașina implcata intr-un accident. Accidentul a avut loc, marți seara, pe Splaiul 1 Decembrie 1918, din Lugoj. „Un barbat in varsta de 50 de ani a condus o autoutilitara pe Splaiul 1 decembrie…

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.


Ce parere ai despre aceasta stire?