Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret pe care trebuie neapărat să îl adaugi în dulceață pentru a nu se zaharisi. Gospodinele trebuie să știe acest truc

Publicat:

Ne aflam in ultima luna de vara din acest, iar gospodinele se pregatesc sa marcheaze acest sfarșit cu inceputul pregatirilor pentru lunile de iarna ce se anunța a fi din ce in ce mai geroase. Mai exact, bucataresele din toate colțurile țarii iși fac listele de cumparaturi și incep sa prepare gem, dulceața, zacusca, sos de roșii, pentru a se putea bucura de gustul verii și in zilele friguroase. Insa, pentru a prepara o dulceața exact ca cea cumparata din comerț, trebuie sa știi ca exista un ingredient secret care se pune in compoziția sa pentru a nu se zaharisi. Acest truc este folosit de mamele…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post. Ingredientul care le transforma intr-un deliciu

18:25, 18.04.2024 - Este binecunoscut faptul ca in Moldova mancarea este delicioasa, atat cea de post, cat și cea de dulce. Daca te intrebi ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post, atunci trebuie sa le cunoști secretul ca sa poți recrea aceasta rețeta delicioasa de post. Gogoșile iți vor ieși pufoase,…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Supa uimitoare care incetinește imbatranirea. Ingredientul secret pe care trebuie sa-l adaugi neaparat

16:30, 12.03.2024 - Iți prezentam in randurile de mai jos o rețeta pe care oricine trebuie sa o cunoasca. Este vorba despre o supa care incetinește imbatranirea și te menține tanar o perioada mai indelungata, datorita fibrelor, dar și unui ingredient secret. Iata despre ce este vorba!

Ingredientul pe care trebuie neaparat sa il adaugi in compoziția pentru blatul prajiturii. Il face pufos și ușor de manevrat

23:16, 03.03.2024 - Toata lumea iși dorește un blat pufos și cu care se lucreaza ușor, in momentul in care gatește o prajitura. Iata ce ingredient trebuie sa adaugi ca sa iasa exact așa cum vrei, fara sa se rupa. Multe gospodine apeleaza la aceste trucuri, care nu dau greș niciodata.

Ingredientul secret pe care trebuie sa il adaugi neaparat in pilaful de orez. Ii schimba complet gustul

15:40, 18.02.2024 - Pilaful de orez este unul dintre cele mai consumate preparate. Se gatește repede, are puține calorii și poate fi servit in mai multe combinații. Daca vrei sa gatești un pilaf de orez cu un gust la fel ca cel gatit de bucatarii profesioniști, trebuie sa adaugi un ingredient secret.

Ce trebuie sa pui in apa in care fierbe fasolea pentru ca boabele sa ramana intregi, de fapt. Ingredientul secret pentru un preparat ca la restaurant

20:20, 12.02.2024 - Fara doar și poate, fasolea este una dintre cele mai consumate alimente din intreaga lume. Fiarta, batuta sau folosita in diferite preparate culinare, acest aliment este la mare cautare indiferent de sezonul in care ne aflam. Insa, exista și un secret atunci cand vine vorba fierberea ei. Iata ce trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?