Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret pe care îl pun gospodinele isteţe în dulceaţă ca să nu fermenteze. Trucul este de mare ajutor

Publicat:

Toamna ne bate la ușa, iar gospodinele se grabesc sa prepare tot felul de rețete și conserve de fructe și legume pentru sezonul rece. Nimic nu se compara cu o camara plina de dulcețuri și gemuri care sa ne coloreze zilele reci de iarna. Pentru a ne umple beciul cu toate rezervele de care vom […] The post Ingredientul secret pe care il pun gospodinele istete in dulceata ca sa nu fermenteze. Trucul este de mare ajutor appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce sa arzi 5 boabe de cafea in bucatarie. Trucul secret care te salveaza la curațenie

08:35, 15.05.2024 - Fiecare dintre noi, la prima ora a dimineții bem o cafea fierbinte, ca sa ne trezim. Dar, știai ca boabele de cafea au și o alta indeletnicire, cel puțin in bucatarie. Am decis sa-ți vorbim despre acest truc care-ți va explica de ce sa arzi 5 boabe de cafea in bucatarie. Avem trucul secret care […]…

Ingredientul secret pentru o friptura de miel frageda și gustoasa/Se gasește in mai toate bucatariile

11:25, 30.04.2024 - Paștele se apropie tot mai mult, iar pregatirile au inceput deja, pentru mulți dintre romani, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sarbatori. De la sarmale, la cozonaci și pasca, mai toata lumea vrea sa aiba pe masa de Paște preparate gustoase și cat mai variate. Multe gospodine se gandesc…

Cu ce se ung cozonacii dupa coacere. Trucul simplu pentru un aspect lucios

18:20, 29.04.2024 - De pe masa de Paște nu ar trebui sa lipseasca o felie de cozonac. Proaspat, aburind și plin de aroma, cozonacul este vedeta de pe platoul cu prajituri festive. Fiecare gospodina iși pregatește ingredientele cu mare atenție și le selecteaza astfel incat sa puna pe masa cele mai bune preparate.Cu ce se…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Pune pasta de dinți in congelator: Trucul secret al japonezilor care iți va schimba viața

13:46, 15.04.2024 - Un truc foarte ingenios, aflat de la japonezi, sau de ce sa inghețam pasta de dinți in congelator. Gospodinele japoneze au descoperit cum acest gest minor poate fi util pentru cei care iși doresc o curațenie impecabila in bucatarie. Tot ce ai nevoie este pasta de dinți, tavițe pentru cuburi de gheața…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Ingredientul secret pentru o ciorba de fasole extrem de gustoasa. Ce trebuie sa pui pentru a avea un preparat ca la restaurant

16:20, 03.04.2024 - Ciorba de fasole este printre preparatele tradiționale preferate de romani. Chiar și in timpul postului se afla pe mesele acestora. Pentru o savoare deosebita este nevoie de un ingredient special.

Cu ce sa inlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

17:30, 05.03.2024 - Perișoarele, un adevarat deliciu care rareori lipsește de pe mesele romanilor. Exista mai multe rețete de perișoare, toate foarte gustoase, dar noi astazi va vom prezenta una fara orez. Cu ce poți inlocui orezul din perișoare Ciorba de perișoare se numara printre cele mai iubite. Este un preparat tradițional,…


Ce parere ai despre aceasta stire?