Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret care trebuie pus în borcanul murăturilor. Se vor menține tari și crocante, le dă un gust aparte

Publicat:

Luna octombrie este ideala pentru ca gospodinele sa puna cele mai gustoase muraturi pentru lunile de iarna. Indiferent ca vorbim despre castraveți, gogoșari, conopida, gogonele, varza sau pepeni, iata ingredientul secret care te ajuta sa obții muraturi crocante și tari. Ce trebuie sa adaugi in borcan. Ce ingredient trebuie pus in borcanul cu muraturi pentru […] The post Ingredientul secret care trebuie pus in borcanul muraturilor. Se vor menține tari și crocante, le da un gust aparte appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tocanita de cartofi, reteta lui Barbosu. Ingredientul lui secret, iese mai buna decat o stii din copilarie

14:36, 10.05.2024 - E atat de buna incat, dupa friptura, sarmale, ciorba, salata de boeuf, drob, cozonac și pasca, te vei lasa induplecata sa o gatești! Bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu, a dezvaluit cum prepara cea mai delicioasa tocanița de cartofi. Va fi mai buna decat cea din copilarie. Cu ce da gust Barbosu…

Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Reteta de pasca si ingredientul secret „Nu imi place sa fac aluat”

16:00, 02.05.2024 - Dupa aproape un an de pauza de pe canalul sau, Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Fostul lider PSD a prezentat o rețeta de pasca delicioasa ce a facut furori in randul internauților. Ingredientul secret folosit de el ii da nu doar o aroma speciala, dar și o textura minunata. Surpriza…

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care inlocuiește oul

13:50, 12.04.2024 - Doar pentru ca alegi sa respecți restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine, nu inseamna ca trebuie sa renunți la micile placeri culinare, ci doar sa faci unele modificari. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin.…

Plachie de pește ca-n Delta. Rețeta tradiționala și ingredientul secret pe care trebuie sa-l folosești 

16:45, 25.03.2024 - Daca vrei sa faci plachie de pește ca-n Delta, trebuie sa respecți rețeta pas cu pas. Ca sa știi cum trebuie sa iți iasa, ar trebui prima oara ar trebui sa mergi in Delta ca sa guști rețeta autentica. Aceasta rețeta e plina de legume și are un gust senzațional. Tradițional se face cu crap, […] The post…

Rețeta olteneasca de crap cu mujdei a lui Dan Helciug. Care este ingredientul secret: ”Ceri porție dubla!” EXCLUSIV

11:45, 24.03.2024 - Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgența, ne ofera o rețeta delicioasa de crap, pentru zilele cu dezlegare la pește din Postul Paștelui. El ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și care este ingredientul secret care ii da mancarii savoare, un gust aparte, dar și de la cine a preluat…

Siropul care da toata savoarea mucenicilor. Cum se prepara și care este ingredientul secret

14:26, 08.03.2024 - Mucenicii sunt nelipsiți din tradiția romaneasca, fiind savurați in fiecare an pe data de 9 martie, cu ocazia sarbatorii creștin ortodoxe a Sfinților Mucenici. In aceasta zi, gospodinele din intreaga țara se straduiesc sa pregateasca acest desert delicios, imparțindu-se in doua categorii: cele care…


Ce parere ai despre aceasta stire?