Ingredientul de aur care trebuie pus în plăcinta cu dovleac. Vei avea cel mai gustos preparat
Publicat:Toamna aduce cu ea o mulțime de delicii sezoniere, iar una dintre cele mai iubite este placinta de dovleac. Gustul bogat și aromele calde ale acestui desert fac din el un punct culminant al sezonului. Daca doriți sa invațați cum sa pregatiți cea mai buna placinta de dovleac și sa o faceți cu adevarat speciala, […] The post Ingredientul de aur care trebuie pus in placinta cu dovleac. Vei avea cel mai gustos preparat appeared first on Playtech Știri .
Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…
Sursa articol: playtech.ro
Stiri pe aceeasi tema
Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata
20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…
Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul
21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…
Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa
13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…
Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum
14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…
Ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul delicios care schimba tot gustul
15:45, 07.04.2024 - Exista multe rețete, unele mai bune ca altele, cu ajutorul carora poți face un preparat delicios din cartofii bagați la cuptor. Dar, conform unor experți, conteaza sa știi ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor, fiind vorba de ingredientul delicios care schimba tot gustul. Cele…
Cu ce sa ungi dovleceii inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul care schimba tot gustul
08:50, 25.03.2024 - Dovleceii sunt legume delicioase și gustoase, care pot fi incluse in numeroase preparate. Fie ca alegeți sa-i gatiți de post sau nu, aceștia ies gustoși de fiecare data. Mulți prefera sa-i gateasca la cuptor, pentru ca sunt o varianta mult mai sanatoasa. De aceea, gospodinele cu experiența țin cont…
Nu mai pune margarina in piureul de post! Ingredientul care il face gustos, asa faceau gospodinele pe vremea lui Ceausescu
14:45, 21.03.2024 - Nu mai pune margarina in compoziția de tuberculi fierți! Poți apela la ingredientul pe care il foloseau gospodinele din Romania pe vremea lui Nicolae Ceaușescu pentru a oferi aroma preparatului. Cum trebuie sa procedezi ca sa pregatești piure de post ca in comunism. Piureul de cartofi, o mancare de…
Cu ce sa inlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina
17:30, 05.03.2024 - Perișoarele, un adevarat deliciu care rareori lipsește de pe mesele romanilor. Exista mai multe rețete de perișoare, toate foarte gustoase, dar noi astazi va vom prezenta una fara orez. Cu ce poți inlocui orezul din perișoare Ciorba de perișoare se numara printre cele mai iubite. Este un preparat tradițional,…