Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Înghețată vegetariană sau de post cu cocos. Rețeta ideala pentru zilele călduroase de vară

Publicat:

Cu toții am așteptat cu nerabdare vara, mai ales pentru ca este, fara doar și poate, anotimpul in care ne facem cele mai frumoase amintiri și cele mai frumoase planuri din sezonul cald. Ei bine, pentru ca știm cat de important este sa ne racorim atunci cand temperaturile afara sunt foarte ridicate, noi iți prezentam cea mai simpla și deliciosa rețeta pentru o inghețata vegetariana sau inghețata de post cu cocos. De ce ingrediente avem nevoie pentru aceasta delicatesa de vara, dar și care este modul de preparare. Este simplu de preparat și nu trebuie sa-ți pierzi prea mult timp prin bucatarie,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Care sunt cele mai frumoase locuri din lume: Unde iți poți face vacanța ideala anul acesta

00:05, 22.05.2024 - Alegerea celui mai frumos loc din lume este subiectiva și depinde de preferințele fiecarei persoane. Cu toate acestea, exista cateva locuri considerate a fi extrem de frumoase și apreciate la nivel global.

Stefan Banica, cele mai frumoase momente la Botoșani. Zilele municipiului continua și astazi

12:10, 12.05.2024 - Stefan Banica, cele mai frumoase momente la Botoșani. Zilele municipiului continua și astazi Sambata manifestarile dedicate Zilelor Municipiului Botoșani au continuat in parcul de agrement Cornișa iar pe scena au urcat Academia de Arte Modus Vivendi, Ragazzo Power School Dance, DJ Battle, SAB DJ versus…

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Fantanile arteziene din Sectorul 4, pregatite pentru zilele calduroase de vara

07:05, 26.04.2024 - Sectorul 4 al Capitalei este o comoara ascunsa pentru cei care iși doresc sa exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi parcurile, muzeele sau casele memoriale ale unor scriitori de renume, fantanile arteziene reprezinta puncte de atracție pentru comunitatea din Sudul…

Rețeta de supa crema cu broccoli și legume. Este ideala in timpul postului

09:45, 07.04.2024 - Ne aflam in perioada Postului Paștelui, iar gospodinele pregatesc numeroase rețete unde nu se folosesc alimente provenite de la animale. Se pune accent pe cat mai multe legume, astfel ca supa crema este ideala de consumat. Este delicioasa și se prepara simplu.

Zilele calduroase au adus ghereta cu inghețata in parcarea de la Kaufland

22:41, 31.03.2024 - In parcarea supermarketului Kaufland fin Turda a aparut o ghereta cu inghețata. „Sezonul a inceput! Ne gasiți in parcare la Kaufland. ORAR: LUNI – SAMBATA 11-21. DUMINICA 11-20″, au transmis cei cu ghereta de inghețata.

Insula din Grecia necunoscuta turiștilor romani. E ideala pentru vacanța, puține locuri din lume sunt la fel de frumoase

20:45, 29.03.2024 - Majoritatea turiștilor romani, care aleg insulele grecești, s-au obișnuit sa mearga in locuri deja cunoscute. Dar, printre multitudinea de locuri se afla și insula din Grecia necunoscuta turiștilor romani, ideala pentru vacanța. Despre acest loc se spune ca sunt puține locuri din lume la fel de frumoase.

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.


Ce parere ai despre aceasta stire?