Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INEDIT: Papa Francisc a realizat ceremonia spălării picioarelor pentru 12 deţinuţi

Publicat:

a spalat joi picioarele a 12 detinuti, printre care si doua tinere, intr-o inchisoare din Roma, un gest fara precedent si plin de emotie facut cu ocazia traditionalei liturghii din , informeaza Mediafax in pagina electronica.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

PS Vasile Bizau, la slujba Spalarii picioarelor din Joia Mare: „In momentul Paștelui, ceasul lui Isus este prezent”

15:05, 02.05.2024 - „Textul evanghelic de astazi transmite mesajul pe care Isus l-a implinit pana la capat: iubirea. Atunci cand iubirea nu e ințeleasa, ea este interpretata ca un gest slab”, a afirmat Preasfinția Sa Vasile Bizau joi, 2 mai (Joia Mare), in biserica „Sfanta Maria” din Baia Mare, unde a celebrat Vecernia…

Ritualul spalarii picioarelor in Joia Mare. Arhiepiscopul Dunarii de Jos spala și saruta picioarele a 12 copii sarmani

10:15, 02.05.2024 - Tradiție veche de peste 2.000 de ani, pastrata la Dunarea de Jos. In Joia Mare, Inalt prea Sfințitul Parinte Casian, savarșește la Catedrala din Galati, ritualul spalarii picioarelor. Gestul este o actualizare a Cinei cea de Taina, cand mantuitorul a spalat picioarele ucenicilor sai.

Proiect inedit: O parohie din Turda construiește o sala de sport subterana pentru o școala din localitate. Vezi locația!

14:45, 16.04.2024 - Inedit pentru Turda. O unitate de invațamant din localitate va avea o sala de sport subterana. Parohia Reformata este cea care construiește o sala de sport subterana la Liceul Josika Miklos. Lucrarile sunt deja destul de avansate. Proiectantul PLAN 31 a postat urmatoarele detalii pe paginile de social…

Neobișnuit: Papa Francisc nu a rostit predica din Duminica Floriilor, dar a prezidat ceremonia

15:45, 24.03.2024 - Papa Francisc a sarit peste citirea predicii in timpul liturghiei prilejuite de Duminica Floriilor in fata a zeci de mii de persoane reunite Piata Sfantul Petru, dar a continuat sa prezideze ceremonia, informeaza Reuters.

Papa Francisc nu a rostit predica din Duminica Floriilor, dar a prezidat in continuare ceremonia

14:45, 24.03.2024 - Papa Francisc a sarit peste citirea predicii in timpul liturghiei prilejuite de Duminica Floriilor in fata a zeci de mii de persoane reunite Piata Sfantul Petru, dar a continuat sa prezideze ceremonia.

Mobilier urban realizat de elevi pentru ei, in Centrul Istoric al Brașovului. Ce aduce inedit

10:00, 20.03.2024 - Dupa ce au urmat cursurile Școlii de vara pentru arhitectura, mai mulți elevi brașoveni au facut cateva banci care sa fie special create pentru tineri. Acestea sunt mobile și pot gazdui chiar și ore.

CNAIR: Punct de intoarcere realizat pe sub pasajul rutier de pe DN 1, la Aeroport Otopeni

14:56, 15.03.2024 - ”Practic, s-a realizat o banda suplimentara de circulatie sub pasajul rutier, astfel incat conducatorii auto, care circula pe DN1 sensul Bucuresti – Ploiesti si doresc sa se intoarca spre Bucuresti sa nu mai fie nevoiti sa patrunda in sensul giratoriu existent sub pasajul rutier pentru realizarea acestei…

Sondajul bomba care rastoarna calculele pentru viitoarele alegeri europarlamentare

18:35, 01.03.2024 - COALIȚIA, PE PRIMUL LOC LA EUROPARLAMENTARE: 40%.  AUR SE APROPIE DE COALIȚIE: 30,5% DIN VOTURI Pe de alta parte, 66% dintre romani NU SUNT INFLUENȚAȚI DE COMASARE Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1030 de respondenti, din randul populatiei adulte, rezidenta in Bucuresti, in varsta de 18 ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?