Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Indicele Robor intră în marșarier! A ajuns la 3,33%

Publicat:

la trei luni, în functie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a coborât la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna, potrivit BNR.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Obligație pentru șoferi! Toate masinile noi vor trebui sa aiba montate camere de marsarier

22:56, 18.05.2024 - Apar noi vesti pentru soferi. In curand, toate masinile noi vor trebui sa aiba montate camere de marsarier. Asta vor oficialii europeni, pentru a preveni accidentele.Intrebarea este cum ne afecteaza pe noi, cei care avem deja masini. Ei bine, regula se va aplica si autoturismelor vechi, iar, in acest…

Romania, o țara - doua lumi. Economist: „Merge mai mult in marșarier decat sa accelereze, restul țarii e abandonat”

22:20, 28.04.2024 - In vreme ce București și Cluj au depașit deja media UE, conform cifrelor oficiale, Romania are și cele mai sarace zone din intreaga uniune. Trei reputați economiști analizeaza pentru „Adevarul” situația Romaniei, țara in care, potrivit Eurostat, traiesc cei mai mulți oameni expuși saraciei.

(video) „Situație rara”: Un BMW blocheaza un Mercedes ieșit pe contrasens și il obliga sa mearga in marșarier pana trece pe banda corecta

13:20, 29.03.2024 - „Situație rara” in trafic. Momentul in care un BMW blocheaza un Mercedes ieșit pe contrasens și il obliga sa mearga in marșarier pana trece pe banda corecta a fost publicat pe o rețea de socializare.

Cuvinte cheie:

marsarier indicele robor

Ce parere ai despre aceasta stire?