Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

India: Peste 100 de persoane au murit în urma unei busculade la un templu

Publicat:

Peste 100 de persoane au murit și alte 133 au fost ranite, duminica, in timpul unei busculade ce s-a produs duminica, in timpul unei sarbatori religioase din centrul Indiei, potrivit poliției locale, citata de AFP.

"Ultimele informatii stranse la fata locului mentioneaza 109 morti si 133 de raniti", a declarat , ofiter al politiei locale.

Incidentul s-a produs in apropierea templului din districtul Daria, in statul .

Aproximativ 20.000 de persoane se aflau pe un pod peste raul Sindh in momentul busculadei.

Potrivit autoritatilor…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Virozele se mențin la cote ridicate. Doua persoane au murit de gripa

11:00, 08.03.2024 - In perioada cuprinsa intre 26 februarie și 3 martie 2024, județul Bacau se confrunta cu o creștere preocupanta a afecțiunilor respiratorii, conform datelor furnizate de autoritațile sanitare locale. Cea mai afectata categorie de afecțiuni este reprezentata de Infecțiile Acute ale Cailor Respiratorii…

Revolta in India dupa ce un cuplu de turiști straini a fost atacat de localnici

10:05, 04.03.2024 - Un cuplu de turiști format dintr-un spaniol și o brazilianca a fost atacat de un grup de indieni. Cei doi faceau turul Asiei pe motocicleta și au fost atacați in timp ce faceau popas in India. Agresiunea a starnit revolta organizațiilor umanitare din India care cer pedepse mai grele pentru agresori.…

Zece persoane, dintre care patru copii, au murit in Mexic intr-un grav accident rutier

08:00, 25.02.2024 - Incidentul rutier a avut loc, sambata, 24 februarie, in statul mexican San Luis Potosi, din zona de centru-nord a țarii, in urma unei coliziuni dintre un camion si o furgoneta, relateaza AFP, citata de News.ro.In urma impactului, au murit zece persoane, dintre care patru minori, cinci femei și un barbat,…

Un șofer a murit și alte patru persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua autoturisme

19:05, 23.02.2024 - Un sofer a murit si alte patru persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua autoturisme. Accidentul de circulatie s-a produs vineri, pe DN 2 (E 85), la iesirea din municipiul Ramnicu-Sarat, catre Focsani. Un sofer, de 64 de ani, din Vrancea, care conducea un autoturism dinspre Buzau catre Focsani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?