Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

India a închis cel puţin patru aeroporturi după ce avioane de luptă pakistaneze au trecut frontiera (oficial)

Publicat:

India a inchis cel putin patru aeroporturi in partea de nord a tarii, a declarat un oficial guvernamental pentru Reuters, dupa ce avioane de lupta pakistaneze au trecut miercuri o frontiera disputata in partea indiana a Kashmirului.

Escaladarea situatiei de catre Islamabad vine dupa o lovitura aeriana indiana care a vizat o tabara a militantilor in interiorul Pakistanului cu o zi in urma.

India a inchis aeroporturile de la Pathankot, Leh, Srinagar si Jammu, a declarat oficialul. Aeroporturile din Chandigarh si Amritsar au fost de asemenea inchise, potrivit unei surse aeroportuare.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina va primi primele avioane de lupta F-16 in iunie sau iulie, afirma o sursa militara de la Kiev

18:00, 10.05.2024 - Kievul se asteapta sa primeasca primele sale avioane de lupta F-16 de la aliatii sai occidentali in iunie sau iulie, a declarat vineri o sursa militara ucraineana de rang inalt, relateaza Reuters.

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de la frontiera cu Lituania

11:50, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de langa frontiera cu Lituania si a dat ordinul ca la orice "provocare" sa se raspunda cu mijloace militare, a anuntat administratia sa marti, pe Telegram, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. "Voi spune public: orice…

Un nou razboi risca sa izbucneasca, tensiune uriașa: Taiwan a depistat 32 de avioane de lupta in jurul insulei

07:20, 21.03.2024 -  In timpul unei perioade de 24 de ore pana joi la ora locala 6.00 (22.00 GMT miercuri), Ministerul Apararii din teritoriu a detectat, de asemenea, cinci nave de razboi care opereaza in jurul Taiwanului, a precizat acesta intr-un comunicat.Douazeci de avioane "au traversat linia mediana a stramtorii…

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

SUA vor lansa ajutoare umanitare din avioane pentru populatia din Fasia Gaza

23:05, 01.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a declarat vineri ca Statele Unite vor participa impreuna cu tari partenere, „in urmatoarele zile”, la lansari aeriene de ajutoare umanitare in Fasia Gaza, asediata de armata israeliana, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Primul avion de vinatoare fabricat in Turcia, a intreprins primul zbor

16:51, 21.02.2024 - Primul avion de lupta turcesc de productie interna, denumit KAAN, a intreprins miercuri primul sau zbor, in cadrul eforturilor Ankarei de a-si moderniza aviatia militara, transmite Reuters, citata de Agerpres. Stat membru NATO, Turcia a lansat in 2016 proiectul sau TF-X vizind producerea unui avion…


Ce parere ai despre aceasta stire?