Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident la bordul unui avion pe Aeroportul din Chișinău: au intervenit oamenii legii

Publicat:

Trei tineri din Israel sunt cercetați penal pentru agresare verbala și fizica a polițiștilor de frontiera. Unul dintre ei a incercat sa fumeze la bordul aeronavei ce efectua cursa Chișinau-Tel-Aviv.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) „Businessul” cu ruda implicata in accident continua: O batrana de 84 de ani, lasata fara 109 de mii de lei

13:36, 26.04.2024 - Oamenii legii au reușit sa identifice și sa rețina 2 tineri de 21 și 22 de ani din Tiraspol, care printr-o escrocherie, au obținut suma de 109 mii de lei de la o batrana de 84 de ani din capitala. Potrivit oamenilor legii, in timpul reținerii tinerilor, suma de banii a fost depistata și restituta victimei.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Femeie din Rast, data disparuta dupa ce a plecat de acasa și nu s-a mai intors

13:10, 13.04.2024 - Polițiștii doljeni cauta o femeie de 26 de ani, din comuna Rast. Potrivit oamenilor legii, dispariția a fost anunțata vineri noaptea, de soțul femeii de 26 de ani. Oamenii legii spun ca femeia ar fi plecat de acasa vineri noaptea, in jurul orei 23.45, iar de atunci nu a mai fost vazuta. ”In noaptea…

Renunțați la avion! Alte fragmente din haos

08:01, 27.03.2024 - Daniel Sauca Un subiect interesant, dincolo sau dincoace de haosul electoral. „Economistul-șef al BNR, Valentin Lazea, a declarat ca «de doi ani de zile bancile centrale practica dobanzi real pozitiv, ceea ce va face un iad din viața datornicilor». El a indemnat oamenii sa nu mai aștepte sa creasca…

INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger

09:15, 25.03.2024 - Motivul exact pentru intoarcerea la București nu a fost confirmat oficial. The post INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger first appeared on Informatia Zilei .

11 persoane din doua clanuri rivale, bataie cu ciocane si rangi, pe o strada din Botosani. Oamenii legii au intervenit / FOTO

17:05, 24.02.2024 - O situație șocanta a avut loc, de curand, pe o strada din Botoșani. 11 persoane din doua bande rivale s-au luat la bataie sub sub ochii ingroziți ai trecatorilor. Oamneii legii au intervenit de urgența pentru a-i calma pe barbații care aveau la ei ciocane și rangi.

Schimbul de acuzații intre fermieri și oamenii legii continua. Poliția: La Leușeni nu au intervenit mascații. Declarațiile sunt false si provocatoare

11:41, 13.02.2024 - In contextul acuzațiilor aduse de catre fermieri Poliției, precum ca noaptea trecuta pe traseul Leușeni pe care l-au blocat au intervenit mascații, oamenii legii precizeaza ca la fața locului nu au fost implicate forțele speciale, iar aceste declarații sunt false.


Ce parere ai despre aceasta stire?