Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident INCREDIBIL, în timpul concertului: Beyonce, trasă de pe scenă de un fan DEZBRĂCAT. Cum a reacţionat artista (VIDEO)

Publicat:

Beyonce a sustinut un concert in , Brazilia, duminica seara. In timpul recitalului, un fan dezbracat a fost atat de incantat de prestatia artistei, incat a tras-o de pe scena.

Scroll pentru video

Incidentul s-a petrecut in momentul in care Beyonce s-a apropiat de public. Imediat au intervenit garzile de corp, iar starul si-a continuat show-ul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Momentul a fost inregistrat de mai multi fani care aveau deja telefoanele mobile la indemana si au postat filmuletele pe Youtube.

Beyonce s-a interesat cum il cheama pe fanul…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Smiley, reacție dupa ce Babasha a fost huiduit pe scena, la concertul Coldplay! Artistul a asistat la intreg momentul: "M-au luat transpirațiile..." / VIDEO

18:45, 13.06.2024 - Dupa ce seara trecuta, la concertul Coldplay, Babasha a fost huiduit pe scena, Smiley a avut și el o reacție in legatura cu acest moment controversat. Artistul s-a aflat in public. Iata ce a transmis.

ORA 20.30: Al doilea concert Coldplay la București. Babasha a dat de ințeles ca va canta din nou cu Chris Martin

18:35, 13.06.2024 - Trupa Coldplay susține in aceasta seara pe Arena Naționala din București al doilea concert, unde sunt așteptați alți peste 50.000 de spectatori. Ramane de vazut daca Babasha, care a sugerat ca va urca din nou pe scena, va provoca aceeași reacție in randul publicului. Primul concert Coldplay la București,…

Andreea Balan s-a facut de ras, iar imaginile sunt virale pe TikTok! Filmata cand cade de pe scena in timpul concertului: „Momentul dinainte de dezastru”

14:25, 08.05.2024 - Recunoscuta pentru show-urile pe care le face in timpul concertelor și pentru dansurile și coregrafiile incredibile, Andreea Balan s-a facut de ras recent atat in mediul virtual, cat și in lumea reala. Din cate se pare, celebra artista a susținut un concert intr-o localitate din județul Constanța, insa…

Momentul in care Andreea Balan cade, in timpul unui concert: „Așa se dispare de pe scena” VIDEO

12:00, 08.05.2024 - Cu o cariera impresionanta, care se intinde pe durata a peste 20 de ani, Andreea Balan a avut parte de un moment stanjenitor in timpul unui concert sustinut recent in comuna Lumina, din Constanta.

Momentul in care doi frizeri salveaza o fetița de 3 ani de la moarte, in timp ce mama ei butoneaza telefonul mobil, in SUA

23:25, 06.05.2024 - Doi frizeri au salvat o fetița de 3 ani care alerga spre o intersecție aglomerata, in timp ce mama ei butona telefonul mobil, in SUA. Scena șocanta a fost surprinsa pe camerele de supraveghere din zona.

(video) Momentul cutremurului puternic din Taiwan, surprins de camere: Imagini cu blocuri ce se prabușesc și alunecari de teren in timpul seismului

09:11, 03.04.2024 - Momentele cutremurului devastator din Taiwan, produs miercuri, au fost surprinse pe strazi, in orașe și autostrazi. Zeci de cladiri s-au prabușit, altele stau sa cada, iar, de pe versanți, pamantul a luat-o la vale, intr-un nor de praf. Imaginile sunt catastrofale, relateaza digi24.ro .

Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat vestea pe scena, chiar in timpul concertului | VIDEO

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil, chiar pe scena, in timpul concertului de la Sala Palatului. Iair, fiul artistei, a fost cel care a dezvaluit bebelușului din burtica.


Ce parere ai despre aceasta stire?