Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident cu Traian Băsescu. Ce a făcut fostul președinte

Publicat:

Un incident mai putin obisnuit a avut loc duminica seara, în direct la o televiziune de știri. Fostul presedinte era în direct prin telefon, pentru a comenta pe tema Brexit-ului, însa s-a retras rapid din emisiune din cauza faptului ca în studio se afla fostul jurnalist , scrie stiripersurse.ro.

"Va multumesc mult pentru telefon, eu închid. Nu doresc sa discut pe postul dumnevoastra cât timp în studio e ", a afirmat Basescu, dupa care a închis.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrei Ștefanescu, incident neașteptat in direct. Artistul a parasit imediat platoul de filmare. Ce s-a intamplat

14:36, 13.06.2024 - Andrei Ștefanescu a avut parte de un incident neașteptat chiar in platoul de la Star Matinal. Artistul a venit pentru a-l sarbatori pe Adrian Enache, insa ce a urmat i-a uimit pe telespectatori.

Cine este Marine Le Pen, lidera extremei drepte din Franța, al carui vis este sa ajunga la președinte

18:35, 11.06.2024 - Marine Le Pen, a descris votul Marii Britanii pentru Brexit drept cel mai important eveniment de la caderea Zidului Berlinului, iar victoria prezidențiala a SUA a lui Donald Trump drept „o piatra suplimentara in construirea unei lumi noi”.

VIDEO Marcel Ciolacu creioneaza portretul robot al viitorului președinte: Vom vedea daca voi candida

14:31, 04.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a enumerat, marți, intr-un interviu la Dc News, calitațile pe care trebuie sa le aiba un șef de stat și despre care liderul PSD spune ca Traian Basescu și Klaus Iohannis nu le-au avut.

Traian Basescu: PMP, daca nici maine nu primeste banii de subventie, nu poate decat sa conteste alegerile

23:55, 23.05.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu, fondator al PMP a declarat joi, ca daca PMP - a carui subveniie a fost suspendata ca urmare a litigiului cu fodtul presedinte al partidului, Cristian Diaconescu - nu primeste banii de subventie ca urmare a deciziilor favorabile primite in justitie,

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Video | Scandal in direct la TV intre Marian Vanghelie și Traian Basescu - Fostul primar: Vedeți ce spuneți ca am inregistrari cu dumneavoastra!

21:35, 29.04.2024 - Video | Scandal in direct la TV intre Marian Vanghelie și Traian Basescu - Fostul Primar: Vedeți ce spuneți ca am inregistrari cu dumneavoastra!Discuție tensionata intre un fost președinte și un ex-primar de sector. Traian Basescu a fost atacat, in direct, din platoul Realitatea Plus, de catre Marian…

Catalin Cirstoiu spune direct ca ii pare rau ca nu l-a ascultat pe Traian Basescu și a acceptat sa candideze (VIDEO)

19:10, 19.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, recunoaște ca regreta faptul ca a acceptat sa candideze, in ciuda sfaturilor contrare primite de nașul sau, Traian Basescu, și de la tatal sau.

Florin Maxim și jucatorii Corvinului, provocați in direct din studio » „Atunci sa ii vad, nu acum! E alta mancare de peste”

23:05, 17.04.2024 - Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, a oferit o prima reacție dupa ce și-a dus echipa in finala Cupei Romaniei, dupa 3-1 cu FC Voluntari. Finala are loc pe 15 mai, la SibiuCealalta semifinala se joaca joi: Oțelul - U Cluj, de la ora 20:30 Tehnicianul a vorbit despre performanța hunedorenilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?