Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Închisoare de până la 10 ani pentru e-Factura. Ce spune noua lege

Publicat:
Închisoare de până la 10 ani pentru e-Factura. Ce spune noua lege

Legea Ciolacu-Ciuca (241/2024) care ii scapa de inchisoare pe evazioniști are și prevederi in privința e-Factura. Mai exact, anumite fapte se pedepsesc cu inchisoarea de la... The post Inchisoare de pana la 10 ani pentru e-Factura. Ce spune noua lege appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua zile de festival cu tradiții, obiceiuri și meșteșuguri din șase zone din Romania, la Zabrani

12:06, 27.05.2024 - De un weekend plin de obiceiuri, meșteșuguri și produse tradiționale au avut parte locuitorii din Zabrani și din imprejurimi. Aici, Grupul de acțiune locala (GAL)... The post Doua zile de festival cu tradiții, obiceiuri și meșteșuguri din șase zone din Romania, la Zabrani appeared first on Special Arad…

Primul Centru de Mari Arși din Romania, care se ridica la Timișoara, ar putea fi gata pana la finele anului

10:15, 25.05.2024 - Continua sa se lucreze in ritm alert pe șantierul noului corp de cladire de la Spitalul Județean Timișoara, care va gazdui primul Centru de Mari... The post Primul Centru de Mari Arși din Romania, care se ridica la Timișoara, ar putea fi gata pana la finele anului appeared first on Special Arad · ultimele…

Pui de vulpe gasit in curtea unui imobil din Arad, salvat de polițiști

15:00, 23.05.2024 - Un pui de vulpe, gasit in curtea unui imobil din municipiul Arad, a fost salvat de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Arad. Aceștia au fost... The post Pui de vulpe gasit in curtea unui imobil din Arad, salvat de polițiști appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Transporturi agabaritice pe autostrada in perioada 22 – 25 mai

12:55, 22.05.2024 - In perioada 22 – 25 mai, se desfașoara cinci transporturi agabaritice cu depașiri pe traseul Nadlac 2 PTF – A1 – A11 – DN 7... The post Transporturi agabaritice pe autostrada in perioada 22 – 25 mai appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tribunalul din Malta a respins cererea de extradare a lui Paul de Romania

21:05, 20.05.2024 - Paul de Romania scapa din nou de extradare dupa ce un tribunal maltez a respins cerea Romaniei. Decizia poate fi contestata, insa, potrivit Times of... The post Tribunalul din Malta a respins cererea de extradare a lui Paul de Romania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Atenție! e-Factura te poate trimite la inchisoare

11:30, 15.05.2024 - Legea Ciolacu-Ciuca (126/2024), promulgata recent de președintele Klaus Iohannis, are drept scop modificarea și actualizarea legislației privind combaterea evaziunii fiscale. Acest act normativ nu abordeaza doar aspectul penal al evaziunii fiscale, ci aduce și modificari semnificative in ceea ce privește…

Inchisoare la e-Factura: Ce spune noua Lege susținuta de Ciolacu-Ciuca

08:10, 15.05.2024 - Legea Ciolacu-Ciuca (241/2024) care ii scapa de inchisoare pe evazioniști are și prevederi in privința e-Factura. Mai exact, anumite fapte se pedepsesc cu inchisoarea de la 3 la 10 ani sau amenda.

Catalin Drula: USR ii solicita lui Klaus Iohannis sa respinga Legea Ciolacu-Ciuca

20:20, 26.03.2024 - USR a trimis, marti, un memoriu la Administratia prezidentiala prin care ii cere presedintelui sa nu promulge legea initiata de Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca pentru a-i scapa de inchisoare pe cei care fac evaziune fiscala, a anuntat liderul partidului Catalin Drula.


Ce parere ai despre aceasta stire?