Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu uriaş la o uzină de oţel de lângă Tokyo

Publicat:

se afla la aproximativ 25 de kilometri de Tokyo. Uzina de otel se afla in orasul Kawasaki, situat langa aeroport. Pasageri de pe aeroport au postat pe retele de socializare imagini de la incendiu, in care apar coloane mari de fum negru. "Tocmai ma imbarcam la o poarta de pe , cand mi-am dat seama ca multi oameni se uitau afara, pe fereastra, asa ca m-am dus si eu si mi-am dat seama ca era vorba despre un incendiu urias", (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora: Incendiu uriaș la groapa de gunoi din Galați/ Fum uriaș, s-a emis mesaj RO - Alert

19:16, 07.05.2024 - Un incendiu a izbucnit, marti, la groapa de gunoi din municipiul Galati, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Sunt degajari mari de fum, care duce si la scaderea vizibilitatii in trafic, astfel ca a fost emis un mesaj RO-Alert.

FOTO Incendiu puternic langa Manastirea Voroneț din Suceava. Exista riscul ca focul sa se extinda

16:05, 04.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in urma cu puțin timp, langa Manastirea Voroneț din orașul Gura Humorului, in județul Suceava. O casa aflata la doar cateva sute de metri de biserica a luat foc.

Incendiu uriaș langa București! Pompierii intervin cu opt autospeciale / Foto-Video - UPDATE

20:26, 02.05.2024 - Incendiu uriaș langa București! Pompierii intervin cu opt autospecialePompierii bucureșteni intervin pentru stingerea unui incendiu la o hala de depozitare, pe strada Poieni din localitatea Mogoșoaia.

(video) Incendiu uriaș in Copenhaga: Flacarile au cuprins cladirea-muzeu a Bursei, turla de 56 de metri s-a prabușit

13:30, 16.04.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit marți in centrul vechi din Copenhaga, Danemarca. Flacari imense au cuprins una dintre cele mai vechi cladiri, iar turla de 56 de metri inalțime a acesteia s-a prabușit, scrie digi24.ro .

Incendiu puternic de stufariș langa centura Valcele-Apahida! Flacarile s-au extins de la o autoutilitara care a luat foc - FOTO

15:55, 09.04.2024 - Incendiu puternic de vegetație la Cluj! Flacarile care au cuprins o autoutilitara pe centura Valcele-Apahida s-au extins la stufarișul din zona. „Facarile care au cuprins autovehiculul au fost lichidate, insa echipajele care acționeaza la fața locului se confrunta cu un incendiu violent de stufariș,…

Atac armat urmat de un incendiu urias la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de Statul Islamic

09:10, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise si 115 ranite vineri seara intr un atac armat urmat de un incendiu urias la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI , relateaza AFP citat de Agerpres.roFortele de securitate ruse au declarat ca sunt in cautarea…

Doliu uriaș in PSD: o cunoscuta politiciana a murit subit, in somn, la varsta de 40 de ani

07:16, 05.03.2024 - Caz șocant de moarte subita: o femeie de 40 de ani, membru PSD, a murit in somn langa iubitul ei dupa ce au fost la o petrecere intr-un restaurant din Targu-Jiu cu o seara inainte. Decesul ei vine la scurt timp dupa ce aceasta și-a facut analizele medicale pentru pregatirea unei sarcini. O tragedie…

Risc de accident nuclear in Texas - un incendiu scapat de sub control a ajuns aproape de o uzina de bombe atomice

13:30, 28.02.2024 - Pantex, principala uzina de asamblare și dezasamblare de arme nucleare din Statele Unite și-a oprit toate operațiunile, marți noapte, de teama unui incendiu de padure scapat de sub control care amenința sa provoace o catastrofa, relateaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?