Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu tragic într-un apartament din Prahova! O femeie de 71 de ani și-a pierdut viața, iar alte 30 de persoane au fost evacuate / FOTO

Publicat:

Un incendiu tragic s-a produs noaptea trecuta intr-un apartament din Prahova. O femeie de 71 de ani și-a pierdut viața, iar alte 30 de persoane au fost evacuate din cauza fumului dens care a inundat casa scarii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu intr-un bloc de la Telecentru: 5 echipaje de pompieri au luptat cu focul, doua persoane - evacuate

18:45, 31.05.2024 - Un incendiu a izbucnit astazi, 31 mai, intr-un bloc de locuit din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit 5 echipaje de pompieri care au luptat cu focul, dar și au evacuat doua persoane.

Incendiu violent la o tamplarie din Aiud, s-a extins la o pensiune. 16 persoane au fost evacuate.

07:40, 24.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la un atelier de tamplarie din Aiud, județul Alba. Flacarile s-au extins la o locuința și la o pensiune. 16 persoane au fost evacuate.

Incendiu puternic in nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

13:20, 29.04.2024 - Un incendiu violent a izbucnit in nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat in construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanța, raspandindu-se in zona. Potrivit ISUBIF, 20 de persoane au fost evacuate. Din primele informații rezulta ca fațada blocului aflat in construcție…

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

Incendiu intr-un bloc: 20 de persoane au evacuate la Ploiești

10:35, 14.04.2024 - 10 persoane au fost evacuate de pompieri și 10 au ieșit singure din apartamente, duminica dimineața, dupa un incendiu cu degajare mare de fum, care a izbucnit intr-un bloc din Ploiești, județul Prahova.

Tanara gasita fara viața in propria locuința. Mama sa a alertat poliția

07:16, 20.03.2024 - O femeie de 38 de ani a fost gasita decedata in propria locuinta din Timisoara. Mama ei a fost cea care a alertat autoritatile, dupa ce fiica sa nu i-a raspuns la telefon mai multe zile. „Politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati, aseara, de catre o femeie ca de mai multe zile nu poate lua legatura…

INCENDIU IN SATU MARE Focul s-a extins intr-un apartament unde se afla o femeie in varsta

12:40, 09.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina, in dimineața zilei de 9 martie, in jurul orei 06:30 pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament de pe Aleea Neajlov, municipiul Satu Mare. The post INCENDIU IN SATU MARE Focul s-a extins intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?