Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu Teleorman. Un bărbat a murit. Vecinii l-au scos din casă

Publicat:

Potrivit purtatorul de cuvant al ISU 'AD Ghica' Teleorman, , dupa izbucnirea incendiului vecinii l-au scos pe barbat din casa.

Medicii ajunsi la fata locului au constatat ca batranul se afla in stop cardiorespirator. Manevrele de resuscitare nu au avut succes, decesul fiind declarat de medici.

[citeste si]

Pompierii au reusit sa stinga incendiul in aproximativ o ora. Valoarea pagubelor a fost estimata la 10.000, iar cea a bunurilor salvate - aproximativ 20.000 de lei, potrivit Agerpres.  

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil a murit intoxicat cu fum intr-un apartament cuprins de incendiu

15:10, 23.04.2024 - Un copil de opt ani a murit intoxicat cu fum in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament dintr-un bloc din Ploiesti. Flacarile ar fi pornit de la o candela lasata nesupravegheata, scrie  News.ro. Incendiul a izbucnit intr-un apartament din municipiul Ploiesti, situat intr-un bloc de pe strada…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Un barbat a murit din cauza unei explozii urmate de incendiu la un apartament din Curtea de Argeș

16:25, 05.04.2024 - Un barbat a murit in urma unei explozii urmate de incendiu la un apartament din Curtea de Argeș. Un incendiu s-a produs vineri dupa-amiaza la un apartament dintr-un bloc din municipiul Curtea de Argeș. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului și acordarea ingrijirilor medicale, transmite ISU…

Incendiu la o locuința din Plosca / Cauza probabila – un scurtcircuit la un aparat electrocasnic cu defecțiuni

11:00, 01.04.2024 - Eveniment Incendiu la o locuința din Plosca / Cauza probabila – un scurtcircuit la un aparat electrocasnic cu defecțiuni aprilie 1, 2024 09:59 Pompierii militari teleormaneni au intervenit duminica, in jurul orei 11.35, la un incendiu izbucnit la o locuința din localitatea Plosca, fiind, potrivit…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?