Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INCENDIU puternic in Bucuresti, in apropierea unei scoli. Peste 200 de elevi, EVACUATI

Publicat:

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la o casa din Sectorul 2 al Bucurestiului, pe strada Scoalei, acoperisul imobilului fiind cuprins de flacari. Focul s-au extins pe o suprafata de 200 de metri, pompierii intervenind cu sapte autospeciale.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO/FOTO. Incendiu puternic la bloc in construcție, in nordul Capitalei. Fumul gros se vede de la cațiva kilometri

13:25, 29.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, luni, la izolatia unei cladiri aflate in constructie, in Sectorul 1 din Bucuresti. La fața locului intervin mai multe autospeciale de pompieri. Focul se manifesta la izolația unei cladirii in construcție, de pe strada Daniel Danielopolu. Au fost alertate 8 autospeciale…

VIDEO/FOTO. Incendiu puternic la bloc in construcție, in București. Fumul gros se vede de la cațiva kilometri

13:20, 29.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, luni, la izolatia unei cladiri aflate in constructie, in Sectorul 1 din Bucuresti. La fața locului intervin mai multe autospeciale de pompieri. Focul se manifesta la izolația unei cladirii in construcție, de pe strada Daniel Danielopolu. Au fost alertate 8 autospeciale…

Incendiu puternic intr-un apartament din București. Oamenii sunt evacuați cu autoscara. Trei persoane sunt asistate medical

10:15, 14.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineața, intr-un apartament situat la etajul 3 pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul cladirii.

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Incendiu puternic, sambata dimineața, pe plaja din Corbu, Constanța

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineața pe plaja din Corbu, județul Constanța. Focul s-a manifestat la o terasa, langa campingul de rulote, pe o suprafața de aproximativ 1.000 de metri patrați, informeaza Mediafax.

Piața de Flori din Targu Jiu s-a facut scrum in urma unui incendiu puternic. Focul amenința blocurile din jur

09:30, 27.03.2024 - Șase chioșcuri de vanzare a florilor din centrul municipiului Targu Jiu s-au facut scrum, in noaptea de 26 spre 27 martie, in urma unui incendiu de amploare care risca sa se extinda la blocurile din apropiere.

Incendiu puternic la un bloc din carterul Pantelimon! Au fost evacuati 20 de locatari. Oamenii, preluati de ambulante

15:31, 24.03.2024 - Un incendiu puternic a indus panica in randurile locatarilor unui bloc din cartierul Pantelimon, din Bucuresti. Focul a izbucnit intr-un apartament de la etajul 6, iar flacarile și fumul dens s-au raspandit rapid. Casa scarii, inundata cu fum Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs…


Ce parere ai despre aceasta stire?