Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la metrou, pe magistrala Pipera-Berceni

Publicat:

Un cablu de tensiune a luat foc pe magistrala Pipera-Berceni, iar o garnitura Metrorex a ramas blocata în tunelul dintre Piața Victoriei și Piața Romana.

Incidentul s-a produs in jurul orei 07.00. Intreaga stație Piața Victoriei a fost cuprinsa de un fum dens, mirosul de cabluri arse fiind greu de suportat. Zeci de oameni au așteptat nedumeriți sa afle ce s-a intamplat. Dupa cate minute, reprezentanții Metrorex au anunțat, la megafon, ca, din cauza unor probleme tehnice, circulația metrourilor se va desfașura cu dificultate.

Un reprezentant Metrorex, contacat de Radio ZU,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Probleme tehnice la metrou, mii de oameni blocați: Se circula greu pe Magistrala 2 (Metrorex)

08:41, 21.05.2024 - Calatorii care folosesc metroul bucureștean pentru a se deplasa pe Magistrala 2 sunt indemnați sa aiba rabdare. Metrorex a anunțat ca din cauza unor defecțiuni tehnice, metrourile circula la un interval mai mare decat de obicei.

Eurovision 2024: Peste 160 de milioane de oameni au urmarit competitia. Motivul pentru care concursul a pierdut un numar insemnat de telespectatori

09:20, 13.05.2024 - Peste 160 de milioane de persoane au urmarit concursul Eurovision 2024, care a fost transmis in direct in cele 37 de tari participante la finala si pe YouTube, estimeaza organizatorul - European Broadcasting Union (Uniunea Europeana de Radio si Televiziune.

Locomotiva defecta intre statiile Voila si Fagaras

11:30, 04.05.2024 - Locomotiva unui tren de calatori s-a defectat, sambata, intre statiile Voila si Fagaras, si mai multe garnituri sunt afectate. ”Garnitura operata de SNTFC CFR Calatori a plecat vineri seara la ora locala 19,10 din Budapest Keleti, cu destinația finala București Nord, unde ar fi trebuit sa ajunga sambata…

Cum arata noul tren Metropolis produs de Alstom pentru Magistrala 5

21:26, 25.04.2024 - Noul tren Metropolis produs de Alstom a sosit joi la Depoul Berceni, a anunțat Metrorex. Garnitura face parte dintr-un lot de 13 trenuri destinate Magistralei 5. Noile trenuri Metropolis au prevazute cu dotari de ultima generație.

Primul tren de metrou pentru Magistrala 5 a ajuns in depoul Metrorex cu un an intarziere. Cand va fi pus in circulație

11:20, 25.04.2024 - Primul tren Metropolis din lotul celor 13 garnituri destinate Magistralei 5, produse de Alstom Transport, a sosit joi la Depoul Berceni, cu aproape un an intarziere. Garnitura va fi verificata si pregatita pentru etapele de probe si teste specifice, anunta Metrorex.

Ancheta la Metrorex, dupa ce o garnitura a circulat cu o ușa deschisa VIDEO

17:10, 04.04.2024 - Este ancheta la Metrorex, dupa ce in spațiul public au aparut imagini cu un tren de metrou care circula cu o ușa deschisa. Incidentul deosebit de grav s-a produs pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Straulești, iar filmarea a fost facuta de un calator in dreptul stației Basarab.

Circulatia la metrou ar putea fi blocata din cauza protestelor angajatilor. Cum a fost filmata o garnitura de tren? Calatorii sunt revoltati

09:50, 04.04.2024 - Pe langa temperaturile record, luna aprilie se pare ca aduce noi greve, cel puțin in București. Dupa greva celor de la Poșta Romana, angajații Metrorex anunța ca vor protesta in fața Palatului Victoria. In aceste condiții, circulatia la metrou ar putea fi blocata din cauza protestelor angajatilor. Luna…

Gheorghe Marmureanu analizezaza cand ar putea avea loc urmatorul cutremur major in Romania: "Sunt lucruri curioase in Vrancea"

07:40, 04.03.2024 - Astazi se implinesc 47 de ani de la unul dintre cele mai puternice seisme din Romania, și in care și-au pierdut viața peste 1.500 de persoane.Gheorghe Marmureanu spune ca urmatorul cutremur din Romania va veni mai repede decat ne așteptam, dar nu se va produce in perioada imediat urmatoare.„Sunt lucruri…


Ce parere ai despre aceasta stire?