Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu într-un mall din Galaţi. Toate persoanele au fost evacuate

Publicat:

Cel mai mare mall din Galați a fost cuprins la de flacari luni seara, iar toate persoanele au fost evacuate de urgența. Cinci autospeciale de pompieri s-au deplasat la mall-ul de pe Bulevardul Coșbuc, pentru a stinge flacarile de pe acoperișul cladirii.

&"S-a intervenit cu promptitudine, iar clienții magazinului nu au avut de suferit. Nu s-a impus evacuarea acestora sau a comercianților. Fumul nu a intrat deloc în interior, motiv pentru care nu s-au declanșat nici alarmele&", a declarat Eugen Chirița.

&"Din cauza unui scurtcircuit, instalatia de lumini situata…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora: Incendiu uriaș la groapa de gunoi din Galați/ Fum uriaș, s-a emis mesaj RO - Alert

19:16, 07.05.2024 - Un incendiu a izbucnit, marti, la groapa de gunoi din municipiul Galati, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Sunt degajari mari de fum, care duce si la scaderea vizibilitatii in trafic, astfel ca a fost emis un mesaj RO-Alert.

Incendiu la fațada unui bloc in construcție din Nordul Capitalei. Fumul dens, vizibil de la distanța VIDEO

13:55, 29.04.2024 - Un puternic incendiu a izbucnit luni la izolația unei cladiri in construcție in Sectorul 1 din București. Mai multe autospeciale de pompieri sunt la fața locului pentru a interveni, iar 20 de persoane din blocul vecin au fost evacuate.

Incendiu puternic in nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

13:20, 29.04.2024 - Un incendiu violent a izbucnit in nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat in construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanța, raspandindu-se in zona. Potrivit ISUBIF, 20 de persoane au fost evacuate. Din primele informații rezulta ca fațada blocului aflat in construcție…

Incendiu la o casa din Mangalia, judetul Constanta. Fumul este vizibil din Vama Veche

15:30, 27.04.2024 - Astazi , pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost sesizati astazi, prin apel la numarul 112 despreproducerea unui incendiu la o casa din Mangalia, strada Dragalina. Salvatorii de la ISU au intervenit cu 4 autospeciale de stingere, o autoplatforma si un echipaj…

Neamt: Mai multe persoane dintr-un bloc din Roman, evacuate din cauza unui incendiu

17:55, 22.04.2024 - Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri, luni, dintr-un bloc din municipiul Roman, dupa ce in unul dintre apartamente a izbucnit un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt. ‘Ajunsi la locul indicat, pompierii au constatat ca se degaja fum dintr-un apartament…

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

Incendiu puternic in Centrul Vechi din București. Arde acoperișul unei cladiri, zeci de persoane au fost evacuate

21:16, 30.03.2024 - Cinci echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov intervin, sambata seara, in Centrul Istoric al municipiului Bucuresti, dupa ce s-a constatat ca din acoperisul unui imobil se degaja fum. Primele date arata ca nu sunt persoane ranite.

STOP arderilor de vegetație! O miriste aprinsa poate provoca un incendiu in Cheile Turzii!

18:21, 07.03.2024 - Primaria Comunei Mihai Viteazu atrage atenția cetațenilor asupra pericolului major pe care il prezinta arderea vegetației uscate, in special a miriștilor. O mica neglijența poate provoca un incendiu devastator, cu consecințe grave: Distrugerea habitatelor naturale și a biodiversitații: Cheile Turzii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?