Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu în Botoșani: 13 hectare de vegetaţie uscată au ars

Publicat:

Aproximativ 13 hectare de vegetatie uscata au ars, in noaptea de vineri spre sambata, in localitatea Sendriceni din judetul Botosani, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Potrivit acestora, la fata locului au intervenit pompierii din cadrul , cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zece hectare de vegetație uscata au fost parjolite la Șendriceni și Dorohoi, in ultimele ore. Pompierii fac apeluri disperate

08:10, 27.05.2024 - Zece hectare de vegetație uscata au fost parjolite la Șendriceni și Dorohoi, in ultimele ore. Pompierii fac apeluri disperate Aproximativ zece hectare de vegetație uscata au ars, in ultimele ore, in localitațile Pogoraști (Rauseni), Șendriceni și Dorohoi. La Pogoraști, exista pericolul ca flacarile…

Arde Delta Dunarii: Aproximativ 11 hectare de vegetatie uscata, afectate de un incendiu

22:01, 24.05.2024 - Aproape 11 hectare de vegetatie uscata din apropierea satului Dunavatu de Jos au ars, vineri, in urma unui incendiu izbucnit din cauza utilizarii focului deschis in spatii deschise, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta.

O casa in care se afla o familie cu trei copii a fost cuprinsa de un incendiu

10:36, 22.05.2024 - O casa in care se afla o familie cu trei copii a fost cuprinsa, in noaptea de marti spre miercuri, de un incendiu violent, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, potrivit Agerpres.

Incendiu de vegetatie extins pe 15 hectare

10:36, 19.05.2024 - Aproximativ 15 de hectare de stuf, vegetatie uscata, deseuri menajere si vegetale au ars, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Tataraseni din comuna Havarna, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

FII RESPONSABIL in privința arderilor de vegetație uscata!

14:25, 27.03.2024 - Marți, 26 martie, in interval de doar 12 ore, echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența ”Gheorghe Pop de Basești” al județului Maramureș au fost solicitate pentru stingerea a 4 incendii de vegetație uscata, in localitațile Vișeu de Jos, Targu Lapuș și Bogdan Voda.…

Peste 70 de misiuni desfașurate de pompierii bihoreni, in weekend. 12 hectare de teren cu vegetație uscata, distruse

12:40, 25.03.2024 - Sambata și duminica, 23-24 martie, echipajele de pompieri din cadrul unitații și subunitaților Inspectoratului pentru Situații de Urgența “Crișana” au acționat pentru gestionarea a 71 de situații de urgența survenite pe raza județului Bihor.


Ce parere ai despre aceasta stire?