Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu devastator într-un bloc din Moscova. Zeci de echipaje de pompieri şi autospeciale au intervenit (FOTO)

Publicat:

Un incendiu de amploare s-a produs intr-un bloc nelocuit din centrul capitale Rusiei, Moscova. Flacarile s-au extins pe o suprafața de aproximativ trei mii de metri patrați.  Din fericire, autoritațile au anunțat ca nu au fost inregistrate victime.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu intr-un bloc de la Telecentru: 5 echipaje de pompieri au luptat cu focul, doua persoane - evacuate

18:45, 31.05.2024 - Un incendiu a izbucnit astazi, 31 mai, intr-un bloc de locuit din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit 5 echipaje de pompieri care au luptat cu focul, dar și au evacuat doua persoane.

Incendiu de gunoi menajer in Dambovița! S-a intervenit cu doua autospeciale pentru stingerea flacarilor

14:30, 25.05.2024 - Un incendiu de gunoi menajer a izbucnit, in prima parte a zilei de sambata, in satul Balteni, comuna Conțești. Flacarile s-au intins pe o suprafața de aproximativ 300 de metri patrați. ,,Astazi, in jurul orei 10:50 am fost solicitați sa intervenim in cazul unui incendiu de gunoi menajer in comuna Conțești,…

Incendiu de proporții langa Manastirea Voroneț din Suceava. Mai multe autospeciale au intervenit pentru a stinge flacarile

16:50, 04.05.2024 - Un incendiu puternic a cuprins o locuința in apropiere de Manastirea Voroneț din Gura Humorului, Suceava. Flacarile s-au extins la acoperișul unei case vecina și risca sa afecteze zona din cauza vantului puternic. Din fericire, nu exista nicio victima, o singura persoana fiind evacuata.

(video) Incendiu de proporții la Botanica, pe teritoriul unei fostei vinarii: Trei echipaje de pompieri lupta cu flacarile

14:35, 02.05.2024 - Un incendiu de proporții a izbucnit, astazi, la Botanica. Din imaginile postate pe Telegram se vede cum un nor dens de fum se ridica spre cer. Potrivit IGSU, flacarile au cuprins un butoi de dimensiuni mari, de pe teritoriul unei fostei vinarii de pe strada Grenoble.

Incendiu devastator intr-un bloc de locuințe din Radauți. Acoperișul arde ca o torța VIDEO

11:25, 20.04.2024 - Incendiu la acoperișul unui bloc de locuințe, in municipiul Radauți.Intervin pompierii militari, cu 5 autospeciale de stingere, doua autospeciale de lucru la inalțime ți o ambulanța SMURD.Se lucreaza pentru localizarea flacarilor. Nu sunt anunțate victime.

(video) Incendiu la un liceu din capitala: Cinci echipaje de pompieri lupta cu flacarile, iar elevii și profesorii au fost evacuați

13:31, 05.04.2024 - Panica la un liceu din capitala. Elevii și profesorii au fost evacuați dupa ce in incinta instituției a izbucnit un incendiu. Potrivit reprezentanților IGSU, a luat foc demisolul instituției.

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?