Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o moarte suspectă în rândul criticilor lui Putin.Jurnalist mort după ce a fost atacat pe stradă

Publicat:

, în vârsta de 73 de ani, fondator al ziarului privat , a fost spitalizat pe 9 martie, dupa ce a fost atacat de un grup de indivizi necunoscuți, în apropierea casei sale.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Oraștie! Poliția a deschis o ancheta de moarte suspecta

11:51, 23.04.2024 - „La data de 22 aprilie 2023, in jurul orei 18:30, Politia Municipiului Orastie a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca, pe strada General Zarnescu din municipiul Orastie, se afla o persoana cazuta in stare de inconstienta.Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca este vorba…

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Moarte suspecta in Rusia: Vicepreședintele LUKOIL, Vitali Robertus, a murit subit la 54 de ani

17:01, 14.03.2024 - Vicepresedintele companiei petroliere ruse LUKOIL, Vitali Robertus, a murit subit la varsta de 54 de ani, a anuntat miercuri compania, fara a oferi detalii despre circumstantele in care a intervenit decesul sau, relateaza news.ro. Robertus este cel putin al patrulea manager al companiei care moare in…

Reacția opozantului rus Leonid Volkov dupa ce a fost atacat cu un ciocan in fața locuinței sale: „Tipic” pentru oamenii lui Putin

12:05, 13.03.2024 - Opozantul rus Leonid Volkov a dat asigurari ca el și echipa sa nu se vor „da batuți” intr-o prima reacție dupa ce a fost atacat in apropierea locuinței sale din Vilnius, capitala Lituaniei.

Inca o moarte suspecta in Rusia. Fiul magnatului Secin, „mana dreapta” a lui Putin, a murit subit la 35 de ani

14:20, 20.02.2024 - Apar informații despre inca o moarte suspecta in Rusia. Este vorba despre singurul fiu al șefului Rosneft, cel mai mare producator de petrol al țarii. Ivan Secin avea 35 de ani și ar fi murit pe 5 februarie, potrivit datelor din registrul cazurilor de moștenire.

Inca o moarte suspecta in Rusia. Fotograful Dmitri Maskov realizase poza devenita simbol al persecuției lui Navalnii

13:35, 17.02.2024 - Fotograful rus Dmitri Markov a murit la varsta de 42 de ani, a transmis presa locala din Pskov, orașul sau natal, citand apropiați ai acestuia. Markov, care facea fotografii cu un iPhone, a devenit celebru pentru ca surprindea in imaginile sale esența vieții de zi cu zi din Rusia. Fotografia cu un ofițer…

Navalnii, cel mai recent caz din lista lunga a criticilor lui Putin morți in circumstanțe suspecte

16:10, 16.02.2024 - Așa cum era de așteptat, Kremlinul a respins orice vina, a vorbit vag despre o ancheta - care oricum se face dupa indicațiile lui Putin - și a incercat sa se prezinte drept afectat de „accidentul” din Tver, soldat cu moartea altor noua persoane.

Un tanar a atacat cu maceta un altul pe o strada din București. L-a lovit de mai multe ori in cap, ca sa-i fure banii

16:50, 14.02.2024 - Un tanar de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a atacat cu maceta, pe o strada din Bucuresti, un adolescent de 17 ani si l-a lovit de mai multe ori in cap, pentru a-i lua banii, transmite News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?