Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o jucătoare de tenis e suspectată de dopaj cu Meldonium! "Refuz să comentez!"

Publicat:

Mai multe siteuri de tenis au relatat informatia conform careia , jucatoarea din SUA clasata pe locul 64 WTA, ar fi cazut un test antidoping la Meldonium, doar ca substanta interzisa gasita in organismul ei era intr-o cantitate foarte mica.

Lepchenko, care n-a mai jucat de la sfarsitul lui februarie pana la inceputul lui mai, a fost chestionata in repetate randuri despre aceste zvonuri, dar a refuzat sa raspunda de fiecare data. Asa s-a intamplat si la , turneu in care Lepchenko a iesit din primul tur.

"In acest moment, nu am nimic de spus pe marginea…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginea anului in tenis - 46 de titluri de Grand Slam pe același teren

08:55, 26.05.2024 - Sezonul 2024 ar putea fi ultimul in care Rafael Nadal și Novak Djokovic se pot intalni pe terenul de tenis in calitate de jucatori, iar cei doi mari campioni au oferit un moment emoționant inainte de inceperea Roland Garros.

TURNEU DE TENIS Sorana Cirstea, pe lista capilor de serie

09:55, 22.05.2024 - Sorana Cirstea va fi cap de serie numarul 29 la turneul de Grand Slam de la Roland Garros 2024. The post TURNEU DE TENIS Sorana Cirstea, pe lista capilor de serie first appeared on Informatia Zilei .

TURNEU DE TENIS Premii record anunțate pentru Roland Garros 2024

15:11, 21.05.2024 - Cei mai buni jucatori de tenis din lume vor lupta pentru premii record puse in joc la Roland Garros 2024. The post TURNEU DE TENIS Premii record anunțate pentru Roland Garros 2024 first appeared on Informatia Zilei .

George Cosac, mesaj dupa ce Simona Halep a aflat ca nu va primi wild-card la Roland Garros: „Nu știu daca e o nedreptate!”

23:00, 14.05.2024 - Simona Halep nu a primit wild-card pentru a juca la Roland Garros. Șase sportive din Franța, una din Australia și una din SUA au primit intrarea la Grand Slam, iar George Cosac, președintele Federației Romane de Tenis, a reacționat. Deși se aștepta ca Simona Halep sa primeasca un wild-card, Cosac s-a…

La doar 30 de ani, un fost caștigator al US Open a decis sa se retraga din tenis

14:36, 10.05.2024 - Dominic Thiem, in varsta de 30 de ani, castigator al US Open in 2020, a anuntat ca isi va incheia cariera in acest sezon. Austriacul nu si-a mai revenit dupa accidentarea la incheietura mainii drepte, relateaza L'Equipe."Sezonul 2024 va fi ultimul meu sezon". Cu aceste cateva cuvinte, austriacul Dominic…

TENIS Simona Halep ramane suspendata pentru dopaj: Wildcard-ul olimpic este puțin probabil

21:20, 07.05.2024 - Octavian Morariu, membru al Comitetului Olimpic Internațional, a declarat ca acordarea unui wildcard pentru participarea ei la Jocurile Olimpice ar fi puțin probabila, deoarece ar putea genera o controversa la nivel global. The post TENIS Simona Halep ramane suspendata pentru dopaj: Wildcard-ul olimpic…

Alize Cornet se retrage din tenis dupa Roland Garros! Un sfarșit emoționant pentru o cariera extraordinara

16:30, 28.04.2024 - Jucatoarea franceza de tenis Alize Cornet, in varsta de 34 de ani, a anuntat ca isi va incheia cariera dupa editia din acest an a turneului de la Roland Garros, ce va avea loc in perioada 26 mai-9 iunie, a anuntat ea intr-un interviu difuzat sambata de postul Canal Plus, citat de AFP.

Simona Halep, victorie importanta in scandalul de dopaj: Suspendare redusa de la 4 ani la 9 luni de catre TAS

17:16, 05.03.2024 - Simona Halep, una dintre cele mai de succes jucatoare de tenis din ultimii ani, a fost implicata in acest scandal de dopaj in urma unor acuzații de dopaj. Deși a negat vehement acuzațiile și a susținut ca este nevinovata, Halep a fost suspendata temporar și s-a confruntat cu incertitudinea viitorului…


Ce parere ai despre aceasta stire?