Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o echipă rămâne fără patron în urma sancțiunilor aplicate oligarhilor ruși

Publicat:

Oligarhul rus , actionar majoritar al clubului , a decis sa isi vanda actiunile si sa demisioneze din conducerea gruparii din Eredivisie (prima liga olandeza) cu efect imediat.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jandarmii din Bacau, in acțiune: Peste 70 de sancțiuni aplicate pentru abateri contravenționale și infracționale

14:41, 07.05.2024 - Jandarmii din Bacau au desfașurat acțiuni zilnice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, de natura penala sau contravenționala, atat independent, cat și in colaborare cu alte instituții. In urma acestor intervenții, nu au fost raportate evenimente majore, insa au fost sancționate mai…

Fugarul moldovean Ilan Sor vrea federalizarea Republicii Moldova si rusa ca limba de comunicare

20:31, 24.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Sor s-a pronuntat pentru transformarea Republicii Moldova intr-o federatie, in care Tiraspolul si Comratul sa fie puse pe picior de egalitate cu Chisinaul, relateaza miercuri Ziarul National din Chisinau.

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

„Speed Marathon”, acțiune pe DE 70 / Amenzi de peste 34.000 lei, in doar doua ore

10:31, 20.04.2024 - Eveniment „Speed Marathon”, acțiune pe DE 70 / Amenzi de peste 34.000 lei, in doar doua ore aprilie 20, 2024 09:30 Zilele acestea, polițiștii din Teleorman continua acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, in special pentru prevenirea accidentelor…

Clubul unui internațional roman a retrogradat din prima liga olandeza dupa o depunctare uriașa

22:00, 19.04.2024 - Vitesse Arnhem, echipa la care evolueaza internaționalul U21 Adrian Mazilu, a primit vineri o penalizare de 18 puncte din partea Federației Olandeze de Fotbal și este matematic retrogradata din Eredivisie.

O importanta echipa de fotbal din Olanda, retrogadata in liga secunda pentru legaturile pe care le-a avut cu oligarhul rus Abramovici

21:40, 19.04.2024 - Clubul de fotbal Vitesse Arnhem a fost depunctat vineri cu 18 puncte si va retrograda din prima liga olandeza, in contextul in care este anchetat pentru legaturile cu oligarhul rus Roman Abramovici, fostul proprietar al gruparii Chelsea, relateaza AP.

431 de amenzi date de polițiști in weekend-ul trecut

16:31, 09.04.2024 - Polițiștii clujeni au avut parte de un weekend plin, in care au acționat pe principalele artere din județ, pentru a preveni accidentele rutiere. Concluziile polițiștilor: In perioada 5-7 aprilie a.c., polițiștii rutieri din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Serviciului Rutier au acționat pe principalele…

Anunț important pentru romani! De la ce data vor fi aplicate amenzi pentru cei care nu folosesc sistemul Ro e-factura

07:45, 26.03.2024 - Marcel Boloș a anunțat de la ce data vor fi aplicate amenzi pentru persoanele care nu folosesc sistemul Ro e-factura. Vestea buna este ca reprezentanții Ministerului Finanțelor vor sa prelungeasca perioada pentru neaplicarea amenzilor in cazul celor care nu folosesc acest sistem.


Ce parere ai despre aceasta stire?