Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În zilele de 10 și 11 iunie are loc la Sebeș ce-a de-a XVI-a Conferinţă internaţională multidisciplinară „Profesorul Dorin Pavel – fondatorul hidroenergeticii româneşti”

Publicat:

Municipiul Sebes gazduieste, in zilele de 10 și 11 iunie 2016, cea de-a XVI-a editie a Conferintei internationale multidisciplinare „Profesorul Dorin PAVEL – fondatorul hidroenergeticii romanesti”. Conferinta este organizata de Primaria si Consiliul Local Sebes, Filiala Cluj a Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania, Sucursala Alba a Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania, Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebes, in parteneriat cu Academia de Stiinte Tehnice din Romania, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Institutia Prefectului si Consiliul Judetean Alba. PROGRAMUL MANIFESTARILOR:…

Citeste articolul mai departe pe sebesinfo.ro…  

Sursa articol: sebesinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Festivalul de muzica ”Voices” la Alba Iulia: Vor concura 14 tineri. Concert special cu Gabriel Dorobanțiu și Olivia Addams

20:05, 30.04.2024 - Festivalul de muzica ”Voices” la Alba Iulia: Vor concura 14 tineri. Concert special cu Gabriel Dorobanțiu și Olivia Addams Festivalul prin care se dorește promovarea tinerelor talente, ”Voices” revine la Alba Iulia și in 2024. Evenmentul va avea loc in perioada 11-12 mai, la Casa de Cultura a studentilor. …

Cat costa un kilogram de branza din lapte oaie in pietele din țara

15:15, 30.04.2024 - Institutul Național de Statistica a realizat un top al prețurilor la diverse produse alimentare in piețele din țara. Datele cuprinse in Buletinul Statistic de Preturi se refera la prețurile valabile in luna februarie a acestui an. De menționat ca lipsesc informații despre Bistrița, Cluj-Napoca și Miercurea…

Ionuț Popovici și-a depus candidatura la funcția de primar al Reșiței

20:26, 29.04.2024 - REȘIȚA – Insoțit de susținatori, o parte a echipei de campanie și a prezumtivilor viitori consilieri locali, șeful organizației municipale a PSD și-a depus luni listele cu semnaturi! „Intr-un moment, zic eu, important, depunem candidaturile pentru funcția de primar al municipiul Reșița și, evident,…

Obezitatea, motiv tot mai mare de ingrijorare

16:25, 16.04.2024 - Obezitatea a devenit in ultimii ani un motiv tot mai mare de ingrijorare pentru specialistii in sanatate, si nu numai, din intreaga lume, care o catalogheaza drept o problema critica de sanatate publica, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la Iasi, prof. univ. dr. Catalina…

Preotul Nicolae Domșa a trecut la cele veșnice

17:21, 10.04.2024 - Parintele Nicolae Domșa, pastor al credincioșilor din parohia Racatau, protopopiatul Sebeș, in perioada 1995-2019, a trecut la cele veșnice in data de 7 aprilie 2024. Parintele Nicolae Domșa s-a nascut la data de 28 ianuarie 1953, in satul Cisteiul de Tarnave, comuna Mihalț, județul Alba, din parinții…

Evoluție meritorie pentru echipa de baschet a Colegiului Militar din Alba Iulia, la etapa zonala a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

10:05, 12.03.2024 - Echipa de baschet a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a avut o evoluție meritorie la etapa zonala din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, disputata zilele trecute la Arad, la Liceul cu Program Sportiv. Aceasta etapa a adus fața in fața echipele Colegiului Național „Decebal”…

95 de ani de la nașterea Arhimandritului Teofil Paraian, unul dintre marii parinți duhovnicești pe care i-a avut țara noastra

11:00, 03.03.2024 - Pe data de 3 martie 1929, in urma cu 95 de ani, s-a nascut Arhimandritul Teofil Paraian. Originar din localitatea Toparcea, județul Sibiu, a primit la botez numele Ioan, fiind cel mai mare dintre cei patru frați. Inca din pruncie, a ramas fara vedere, intrand astfel in viața conștienta ca nevazator.…

Sus, in muzeu, pe stanga, e un zid…

13:30, 20.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Deși excentric, zidul reprezinta totuși punctul central al expoziției „Ecou Brancuși“ a lui Dan Perjovschi. Nu ne referim la vreunul dintre zidurile Muzeului Banatului Montan, acesta avand unele plasate poate chiar mai departe de axul cladirii, ci la „Zidul Brancuși“, așa cum l-a denumit…


Ce parere ai despre aceasta stire?