Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

In urma cu 20 de ani i se spunea "Cel mai periculos om de pe planeta" Fanii au fost SOCATI sa vada cum arata in 2015 | FOTO

Publicat:

este o adevarata legenda a artelor martiale mixte. La 51 de ani, veteranul din UFC inca mai lupta. Acesta se pregateste sa se bata cu , desi nu a mai luptat de aproape 5 ani, din 2010, cand a pierdut prin TKO.

Cititi mai mult pe sport.ro

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drogul violului, cel mai periculos, da dependența de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil sa asistam la drame uriase”

18:55, 19.04.2024 - Psihologul Eduard Bondoc, specialist in medicina la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizeaza ca cel mai periculos drog este cel cunoscut ca "drogul violului", care este insipid, inodor și incolor.

PRO-VERB: Ferește-te de cainele mut și de omul tacut…

09:06, 05.04.2024 - Cainele care latra iși cam apara teritoriul și, de obicei, nu mușca daca nu i-l incalci. Dar cu cainele mut e intr-adevar o problema… Umbla pe ocolite, se apropie din spate, poate fi turbat și numai te apuca nepregatit și te sfașie. Așadar, mare atenție cu el. Omul tacut din fire nu este periculos.…

Cine este Izabela, manichiurista care face 2000 de lei pe zi! Are 20 de ani și e superba, ce comentarii primește pe internet: “Ca inginer nu fac atația bani in afara țarii”

17:45, 28.03.2024 - Meseria de manichiurista este la mare cautare printre tinerele care vor sa-și imbunatațeasca situația financiara. Unele fete din Romania fac cursuri specializate pentru a invața sa fie profesioniste in acest domeniu și pentru a-și rotunji veniturile. Este și cazul unei tinere de 20 de ani din București,…

Peste 70% dintre romani cred ca razboiul din Ucraina e periculos pentru Romania. 59% vor mai mulți bani pentru Armata (Sondaj INSCOP)

08:40, 12.03.2024 - Mai mult de trei sferturi dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos pentru Romania, iar in acest context peste jumatate sunt de acord ca Romania sa aloce mai multi bani pentru Armata, arata datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Ruby a dat marele raspuns: este insarcinata sau nu? Artista a primit sute de comentarii la ultima postare: „Sa știți...” / FOTO

12:06, 04.03.2024 - Ruby și-a surprins fanii cu ultima postare de pe Instagram. In urma cu o zi, artista a postat o imagine care a ridicat o mulțime de semne de intrebare. Fanii au crezut ca este insarcinata, așa ca, a spus adevarul daca urmeaza sa devina mama sau nu.

Care sunt bauturile considerate inamicii curelor de slabire?

20:10, 22.02.2024 - In timpul unei cure de slabire este important sa fii atenta la tipurile de sucuri pe care le consumi, deoarece unele pot avea un conținut ridicat de zahar și calorii, ceea ce poate impiedica progresul pierderii in greutate.Sucurile de fructe, credem ca sunt naturale, deci sanatoase. Fals! Sunt o adevarata…

Infractor periculos, aflat pe lista Most Wanted a Poliției Romane, depistat in Franța. Va sta zece ani dupa gratii

13:00, 20.02.2024 - Un infractor periculos și violent, aflat pe lista Most Wanted a Poliției Romane, urmarit internațional, a fost depistat pe teritoriul Franței. Barbatul are de ispașit aproape zece ani de inchisoare.

Sosia Lilei din Vacanța Mare, virala pe TikTok! Asemanarea este izbitoare, iar internauții au ramas șocați / FOTO

17:20, 18.02.2024 - Iți mai aduci aminte de Lila din Vacanța Mare? Știm ca dupa incheierea colaborarii cu celebra trupa umoristica, actrița, pe numele ei Mirela Stoian, s-a concentrat pe cu totul alte proiecte. Iata cum arata sosia ei, care a devenit virala pe tikTok. Fanii au ramas complet șocați!


Ce parere ai despre aceasta stire?