Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

In spatele camerelor de filmare de la Tehnici de supravietuire se tin adevarate ospaturi - FOTO

Publicat:


In spatele camerelor de la Tehnici de supravietuire se tin adevarate ospaturi se rasfata in spatele camerelor de filmare cu mancaruri alese in timp ce la "Tehnici esentiale de supravietuire" infuleca viermi, serpi, broaste si animale moarte.
Pasionatii de aventura si salbaticie il stiu foarte bine pe si cunosc in detaliu cu ce se ocupa el in emisiunea sa "Tehnici de supravietuire".
Pe langa abilitatile lui de catarator si micile trucuri care il ajuta pe Bear sa supravietuiasca in salbaticie, realizatorul TV a oferit, in cadrul emisiunii sale, cateva…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Demolarea garajelor inestetice din spatele blocurilor continua la Cluj-Napoca

12:30, 14.05.2024 - Primarul Emil Boc a declarat, la ZIUA LIVE, ca au fost puține cazurile in care municipalitatea a fost acționata in instanța de clujeni nemulțumiți ca li se vor demola garajele, iar acelea au fost, toate, caștigate de primarie.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Un barbat a crezut ca Irina Shayk s-a indragostit de el și i-a trimis 112.000 E. In spatele profilului fals era, de fapt, cumnata lui

12:20, 22.04.2024 - O instanța din Verona, Italia, are pe rol un proces de inșelaciune aproape ireal, in care victima este un barbat din localitate. Timp de aproape 10 ani, acesta a trait o poveste de dragoste cu o femeie „din Grecia”, care nici macar nu exista, careia i-a trimis in total 112.000 de euro.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Misterul din spatele burgerilor de post de la Kaufland: Ce conțin, de fapt, aceștia și de ce este important sa citești eticheta / FOTO

13:05, 05.04.2024 - Ce conțin, de fapt, burgerii de post de la Kaufland. Mulți clienți nici macar nu citesc eticheta și se iau dupa prețul mic.Care sunt ingredientele burgerilor de post de la Kaufland? Mulți clienți nu par sa citeasca eticheta și aleg in funcție de prețul mic.

Miercuri incepe la Craiova ediția cu numarul 22 a Targului Gaudeamus

02:30, 13.03.2024 - Miercuri incepe la Craiova ediția cu numarul 22 a Targului Gaudeamus - Radio Romania. Organizat in foaierul Teatrului Național "Marin Sorescu", targul va fi deschis pana pe 17 martie, iar programul incepe zilnic, la ora 10:00, informeaza Rador Radio Romania. Pasionații de lectura care nu pot ajunge…


Ce parere ai despre aceasta stire?