Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În perioada sărbătorilor peste 165 de mii de mijloace de transport au traversat frontiera de stat

Publicat:

În perioada Sarbatorilor Pascale au fost înregistrate peste 165 de mii de mijloace de transport care au traversat frontiera de stat, dintre care 4 620 de autocare.  

Cele mai solicitate posturi vamale au fost Leușeni, Giurgiulești - Galați, Sculeni, Otaci - Moghiliov-Podolski, Palanca - Maiaki - Udobnoe și Criva-Mamaliga.

Totodata, în aceasta perioada, de catre au fost eliberate 19 127 de viniete, care în suma au alocat un venit în bugetul de stat de 2 milioane 510 mii 439 lei.


Vinieta - taxa pentru folosirea…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer  a incercat sa corupa polițiștii de frontiera

13:45, 09.04.2024 - In ultimile 24 de ore, un șofer a incercat sa corupa polițiștii de frontiera. Ilegalitatea a fost raportata in cadrul controlului trecerii frontierei prin PTF Giurgiulești - Galați, pe direcția ieșire din Republica Moldova. Pe caz este vizat un cetațean al Ucrainei in virsta de 37 de ani, care conducea…

Poliția de Frontiera, despre exploziile matinale din Ucraina: "Nu a fost detectata vreo intrare neautorizata in spațiul nostru aerian"

10:10, 29.03.2024 - Poliția de Frontiera (IGPF) anunța ca in aceasta dimineața, la ora 05:40, patrulele SPF Ocnița, SPF Otaci, SPF Cosauți și SPF Soroca au raportat auzirea a cel puțin trei explozii pe teritoriul Ucrainei. Potrivit IGPF, autoritațile ucrainene au confirmat ca in regiunea orașului Novodnestrovsk, situat…

Recomandarile poliției pentru perioada vacanței de primavara

22:35, 07.03.2024 - Elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale din Republica Moldova vor intra in vacanța de primavara, incepind de vineri, 8 martie, pina pe 12 martie, potrivit Ministerului Educației și Cercetarii. Parinții sint indemnați sa-și supravegheze copiii in aceasta perioada, iar minorii sa fie atenți…

Ciuca: In momentul in care Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al UE, atunci vom fi cu adevarat uniti in Uniunea Europeana

19:20, 02.03.2024 - Intrebat daca PNL sustine posibilitatea reunificarii Romaniei cu Basarabia, Nicolae Ciuca s-a referit la o unire sub umbrela Uniunii Europene. ”Am discutat cu autoritatile din Republica Moldova, incepand cu doamna presedinte, cu presedintele Parlamentului, iata am avut mai inainte cu primarii de dreapta…

(video) Un moldovean a cucerit publicul cu vocea sa unica la „Romanii au talent”: „Absolut superb!”

19:05, 02.03.2024 - Artiom Topal, un artist talentat din Giurgiulești, Republica Moldova, a trait momente semnificative in calatoria sa muzicala. Unul dintre aceste momente a fost atunci cand a scris un album pentru grupul Rift Sequence, in care nu doar canta, ci și compune muzica, scrie protv.ro.

Mașini, blocate la Leușeni: Serviciul Vamal recomanda șoferilor sa aleaga alte puncte de trecere a frontierei

12:55, 23.02.2024 - Serviciul Vamal recomanda calatorilor și transportatorilor care planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova, sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Blocaj total la Leușeni: Șoferii și calatorii, indemnați sa evite aceasta vama

14:56, 22.02.2024 - Poliția de Frontiera recomanda calatorilor și transportatorilor planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Echipamente pentru detectarea contrabandei, donate Serviciului Vamal: „Vor permite inspectorilor sa accelereze procesul de inspecție”

19:10, 20.02.2024 - Serviciul Vamal a primit 10 truse donate de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaționala (USAID), care sunt destinate pentru controlul vamal din prima linie la posturile vamale Giurgiulești, Leușeni și Sculeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?