Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Evul Mediu, mireasa era răpită de duşmani! Cum au apărut obiceiurile nupțiale și ce semnificau ele în trecut

Publicat:

Trecerea miresei peste prag Este de rau daca tanara nevasta se impiedica de pragul noii sale case ori paseste cu stangul! Aceasta credinta veche ii condamna pe barbati, si in zilele noastre, sa-si inceapa viata in doi carand in brate, peste prag, dulcea povara. Si daca se impiedica ei? La aceasta intrebare istoria nu ofera […] Post-ul , mireasa era rapita de dusmani! Cum au aparut obiceiurile nupțiale și ce semnificau ele in trecut apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a aparut in mediul online cu ei doi

16:40, 12.03.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite in Dubai, unde aceștia pare ca s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasa impreuna, cu care se mandresc constant.

Mireasa, sezon 7. Ce se intampla cu casnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a aparut pe conturile lor de socializare

17:25, 14.02.2024 - Dima și Sabrina, concurenții sezonului 7 Mireasa, sunt mai romantici ca oricand. Cei doi soți și-au incantat susținatorii cu imaginile publicate pe rețelele sociale de Ziua Indragostiților.

Ce mai face și cum arata Andrada de la Mireasa. Cum a aparut alaturi de Victor pe Instagram, deși se zvonea ca s-au desparțit

12:05, 13.02.2024 - Andrada și Victor de la Mireasa continua sa ofere o lecție de perseverența și iubire adevarata, chiar și dupa ce au parasit show-ul. In ciuda zvonurilor care au circulat in mediul public despre o posibila desparțire, cei doi au demonstrat ca sunt mai uniți ca niciodata.

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.

Paul de la Mireasa, sezonul 6, a facut publice dovezile despre infidelitatea fostei sale soții. Ce conversații dintre el și Roxana au aparut in mediul online / FOTO

10:40, 04.02.2024 - Paul, fostul concurent al emisiunii Mireasa, sezonul 6, a scos la iveala mai multe dovezi in ceea ce privește divorțul de Roxana, dar și infidelitatea fetei. Iata imaginile postate in mediul online de tanarul, dupa infidelitatea fostei sale soții!


Ce parere ai despre aceasta stire?