Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Publicat:

și Elwira au format un cuplu senzațional in sezonul 4 - Drumul Imparaților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de speciala, insa de cand s-au intors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși sa afle daca au aparut schimbari in casnicie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Virgil Popescu, provocarea sezonului pentru George Simion: Hai, Georgica, arata-ți barbația!/ VIDEO

18:05, 20.04.2024 - Relația dintre deputatul PNL, Virgil Popescu și liderul AUR, George Simion, este una foarte tensionata, cei doi fiind la un pas de bataie in Parlament, in mai multe randuri. Acum, Virgil Popescu ii lanseaza provocarea lui George Simion sa vina și sa candideze la Primaria Severin.

Sașa Panzaru s-a calificat direct in finala sezonului 16 iUmor. „Daca ȋmi pierd locul de munca, dau vina pe voi!”

17:35, 15.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al noualea episod, cu momente artistice inedite și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Mihaela Ionașcu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor. Delia a fost impresionata de momentul ei: „Mi se pare indrazneața!”

19:15, 08.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al optulea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați. Cei patru jurați au decis sa ii trimita la votul publicului…

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Nasrin Ameri, despre cum s-a schimbat relația cu soțul dupa ce au devenit parinți. Primul cuvant pe care l-a spus fiul ei: „Am fost invidioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:50, 29.03.2024 - In luna mai 2023, Nasrin Ameri a devenit mama pentru prima oara, dupa ce a adus pe lume un baiețel perfect sanatos, iar de atunci viața sa s-a schimbat radical. Fosta prezentatoare TV și soțul sau iși concentreaza toata atenția asupra copilului lor. Vedeta a fost prezenta recent la Gala Healh Beauty…

Ansamblul Libelula s-a calificat direct in finala sezonului 16 iUmor

10:05, 05.03.2024 - Cel de-al treilea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Star Matinal. Betty Salam și soțul, pregatiți sa iși testeze relația la Asia Express 2024. Cu ce ganduri au pornit pe Drumul Zeilor / VIDEO

10:15, 04.03.2024 - Concurenții de la Asia Express 2024 se pregatesc de experiența de pe Drumul Zeilor. Echipele au plecat in acest weekend, iar Betty Salam și soțul au ajuns primii la aeroport. Cu ce ganduri au pornit in competiție.

Edi Radoiu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

10:15, 27.02.2024 - Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.


Ce parere ai despre aceasta stire?