Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imprimante 3D avansate, o noua armă cu potențial de schimbare a jocului pe câmpul de luptă din Ucraina

Publicat:

Ucraina a obținut recent imprimante 3D avansate de nivel industrial din , ceea ce ii permite sa produca piese de schimb cruciale pentru echipamentele militare, relateaza eurasiantimes.com.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

RAZBOI RUSIA Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, declara Lavrov

08:01, 14.05.2024 - Daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, a declarat luni ministrul de externe rus in exercitiu Serghei Lavrov, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters. The post RAZBOI RUSIA Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa se bata pentru…

Ucraina ar trebui sa ia inițiativa pe campul de lupta cat mai curand posibil (ISW)

10:40, 09.05.2024 - Experții de la Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) considera ca Ucraina ar trebui sa preia inițiativa pe campul de lupta in acest an, dupa ce asistența SUA de securitate ajunge pe front.

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Statele Unite anunța ca nu vor trimite soldați pentru a lupta in Ucraina

22:35, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez Emmanuel Macron a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia. „Presedintele Joe Biden a fost clar asupra…

SUA nu vor trimite trupe pe campul de lupta din Ucraina: „Biden a fost clar asupra acestui fapt”

20:50, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez, Emmanuel Macron, a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia, transmite Agerpres.

NATO il oprește pe Macron: „Nu trimitem trupe pe campul de lupta din Ucraina”

16:56, 27.02.2024 - NATO nu are planuri de a trimite trupe in Ucraina pentru a lupta in razboiul cu Rusia, au declarat marti agentiei EFE oficiali ai Aliantei, idee care nu a fost discutata nici in cadrul UE, potrivit unui purtator de cuvant comunitar, dupa ce presedintele francez, Emmanuel Macron, nu a exclus aceasta…

Emmanuel Macron spune ca in viitor nu poate fi exclusa trimiterea de trupe occidentale pe campul de lupta din Ucraina

01:05, 27.02.2024 - Presedintele Emmanuel Macron a declarat luni ca trimiterea de trupe occidentale pe teren in Ucraina nu ar trebui „exclusa” in viitor, considerand totusi ca, in aceasta etapa, „nu exista un consens” pentru aceasta ipoteza, transmite AFP.

2 ani de razboi in Ucraina. Stoltenberg: Situatia pe campul de lupta ramane extrem de dificila, insa nu trebuie sa ne pierdem speranta

14:15, 24.02.2024 - Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg indeamna sambata Ucraina si pe aliatii acesteia, intr-un mesaj inregistrat, „sa nu-si piarda speranta”, la marcarea a doi ani de declanșarea invaziei ruse de catre presedintele rus Vladimir Putin, relateaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?