Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Impresarul Innei îl laudă pe Marcel Prodan

Publicat:

a ținut sa precizeze ca, ca el comunica cu artista pe care o manageriaza și ca toatea plațile cuvenite se fac prin cont bancar, conform contractului incheiat.

"In cazul meu și al Innei lucrurile sunt foarte clare și bine puse la punct. Ii arat contractele, nici nu se pune problema. Noi facem plațile conform contractului, prin cont bancar. e unul dintre cei mai buni producatori din țara", a spus , scrie ziarulring.ro.

a fost batuta de managerul si fostul sau iubit , pentru ca i-a cerut partea sa din incasarile…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Informațiile așteptate de romanii din diaspora - MAE face anunțul referitor la alegerile din 9 iunie

09:50, 11.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe organizeaza, prin Misiunile Diplomatice și Oficiile Consulare ale Romaniei in strainatate, 915 secții de votare in strainatate la alegerile europarlamentare din 9 iunie. ele mai multe vor fi in Italia, Spania, Marea Britanie și Germania.

Afacerea cu care acești romani intorși din strainatate au dat lovitura! Turiștii se “bat” sa le vada satul natal

11:45, 30.04.2024 - Afacerea cu care acești romani au dat lovitura dupa ce s-au intors din strainatate. Turiștii se inghesuie sa le vada satele natale din Delta Dunarii. Majoritatea locuitorilor care au muncit in Spania și Italia au revenit pe meleaguri romanești și și-au deschis afaceri profitabile. Zona este de vis,…

Romanii se intorc de la cules de sparanghel din strainatate și investesc in propriile culturi

19:11, 24.04.2024 - Dupa ani de zile in care au cules sparanghel pentru straini, mulți romani s-au intors acasa, iar acum investesc in propriile culturi. Restaurantele sunt in general interesate de acest produs, care le aduce produc[torilor venituri consistente. Soții Mureșan au cules sparanghel opt ani in Germania. Au…

BEC: Alegatorii cu domiciliul in strainatate si cu resedinta in tara incepand cu 11 aprilie 2024 nu vor putea vota la locale

23:10, 16.04.2024 - Biroul Electoral Central a adoptat, marti, o hotarare care prevede ca alegatorii cu domiciliul in strainatate, care si-au stabilit resedinta in tara incepand cu data de 11 aprilie 2024, nu-si pot exercita dreptul de vot la alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale din acest an.

Patru inșelaciuni legate de plațile contactless cu cardul care va pot goli contul bancar. Cum sa va protejați datele

21:35, 16.04.2024 - Folosirea sistemelor de plata mobile și cardurilor de tip tap-and-go s-a extins considerabil in ultimii ani, dupa schimbarea semnificativa a modului in care platim pentru bunuri și servicii, arata Daily Record, care a publicat un avertisment.

S-ar putea ca in curand Romania sa mobilizeze militari pentru a-i proteja pe cetațenii din strainatate

07:05, 05.04.2024 - S-ar putea ca, in curand, Romania sa mobilizeze militari pentru a-i apara pe romanii din afara țarii, potrivit unui proiect care, daca va fi aprobat, ar modifica actuala lege vizand apararea naționala.

Anunțul MAE privind votul in strainatate la alegerile europarlamentare

18:35, 26.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a publicat, marți, pe pagina sa de internet, informatii detaliate referitoare la exercitarea dreptului de vot de catre cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate la alegerile pentru Parlamentul European din acest an.

Costul vieții in Romania versus Marea Britanie: „Prețurile la unele alimente din hypermarket, mai scumpe la noi decat in strainatate“

23:00, 15.03.2024 - „Sa mai taiem din visele in care viața din Romania e mai ieftina”, spune o romanca in cadrul unei dezbateri privind costurile vieții in Marea Britanie comparativ cu cele din Romania. Diferența de 3.000 de lire sterline este considerata o exagerare de majoritatea participanților la discuție.


Ce parere ai despre aceasta stire?