Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Impossible Foods experimentează alternative pentru carnea de peşte „fără carne”

Publicat:

este compania care a reusit sa creeze un paradox culinar, burgerul din carne care nu are carne. Si, desi la prima vedere poate suna bizar, aceasta companie pare sa se orienteze spre necesarul de hrana al viitorului, cautand si producand alternative pe baza de plante la carnea pe care o consumam in prezent in viata de zi cu zi.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Ingredientul care ii da un gust deosebit

12:55, 30.04.2024 - Este ingredientul vedeta al meselor de Paște, deloc simplu de preparat. Pentru a te asigura ca oferi familiei și musafirilor un adevarat rasfaț culinar, trebuie sa ții cont de un sfat de aur. Afla in ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Un truc ce va face furori la […] The post…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

VINO ȘI VEZI! Experimenteaza cateva din momentele care au marcat Sarbatoarea Invierii

20:30, 22.04.2024 - VINO SA EXPERIMENTEZI CATEVA DIN MOMENTELE CARE AU MARCAT SARBATOAREA INVIERII INTR-UN TUR TEMATIC, ORGANIZAT DE BISERICA ALFA OMEGA. PRIN CADRUL SPECIAL AMENAJAT, VOM INCERCA SA ADUCEM EXPERIENTA UNEI PIEȚE

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Carnea de miel, mai scumpa cu 20% fața de anul trecut in piețele din Brașov. Cat a ajuns sa coste un kilogram

17:30, 27.03.2024 - Un kilogram de carne de miel a ajuns sa coste in piețele din Brașov 60 de lei, in Saptamana Mare a catolicilor. Ortodocșii spun ca vor cumpara doar bucați de miel sau vor renunța sau vor renunța la friptura tradiționala.

Cum trebuie pastrata carnea de vita la congelator. Cat rezista și de ce trebuie sa ții cont pentru a nu-și pierde savoarea

13:25, 16.03.2024 - Pentru ca sa ramana proaspata mai mult timp, majoritatea oamenilor aleg sa depoziteze carnea de vita in congelator. Iata cum trebuie sa fie ambalata aceasta carne și ce reguli trebuie sa respecți pentru a te bucura cat mai mult timp de gust.

Premiera pentru Romania, in Maramureș! Primii copii cu nevoi speciale s-au inscris ieri la Althera, unicul centru de terapii alternative din țara

11:40, 12.03.2024 - Centrul Althera este parte a proiectului transfrontalier ”Terapii alternative in Maramureș și Ivano-Frankivsk”, pe care Consiliul Județean Maramureș l-a realizat cu finanțare prin Programul Operational Comun Romania – Ucraina, iar investiția se ridica la 3,5 milioane euro. Althera este situat in Recea,…

Culinary Experience, ediția 58. Nu știți ce surprize va așteapta LA TOUR

18:00, 24.02.2024 - Daca e o noua saptamana, e din nou Culinary Experience (in 29 februarie seara). De data aceasta am ajuns la ediția cu numarul 58, fiecare ediție aducand ceva nou pentru cei care vor sa incerce lucruri noi cand vine vorba de bucatarie. „Ediția cu numarul 58. E ceva, nu? Suntem mandri de acest concept,…


Ce parere ai despre aceasta stire?