Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imposibil să arăţi aşa la patru luni după naştere. Cum a fost surprinsă la piscină una dintre cele mai frumoase femei din lume | GALERIE FOTO

Publicat:

a adus pe lume primul ei copil in luna martie, insa cei care nu o cunosc sigur ar spune ca nu are mai mult de 20 de ani, dar pai sa mai fie si mamica. Vedeta are un corp bine finisat si nu are pic de celulita.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Petrecere de zile mari in Londra! Victoria Beckham a fost carata de soțul ei dupa aniversarea zilei de naștere

18:40, 22.04.2024 - Noaptea de sambata spre duminica a fost una speciala pentru Victoria Beckham. Vedeta și-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare, iar cu aceasta ocazie speciala, s-a reunit cu restul formației Spice Girls, noteaza click.ro. Recent accidentata la picior, Victoria Beckham a intrat in clubul Oswald’s, din…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

De ce Dana Budeanu nu are niciodata ruj pe buze. Vedeta a facut marturisirea in public, in fata a mii de femei

09:25, 26.03.2024 - Dana Budeanu a fost invitata in cadrul podcastului lui Damian Draghici. Creatoarea de moda nu s-a ferit niciodata sa spuna ceea ce gandește la adresa divelor din showbiz care și-au facut operații estetice. In schimb, ea se mandrește ca este naturala și nu a facut schimbari la nivelul feței. De asemenea,…

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Star Matinal. Dima Trofim, declarații pentru cele cele mai frumoase femei din viața lui. A avut lacrimi in ochi cand a facut urarile / VIDEO

21:00, 08.03.2024 - In cadrul emisiei de astazi, 8 martie 2024, de la Star Matinal, Dima Trofim a avut parte de un moment extrem de emoționant. Cunoscutul prezentator TV a facut declarații pentru cele cele mai frumoase femei din viața lui. In același timp, cantarețul a avut lacrimi in ochi cand a facut urarile.

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?