Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Important - Cum să-ți educi copilul astfel încât acesta să ajungă un adult echilibrat

Publicat:

Fiecare parinte vrea ca micuțul sau sa ajunga un adult implinit, fericit și echilibrat. Spre norocul nostru, astazi, acces la informație este, iar bibliotecile și internetul abunda în carți care ne învața cum sa ne educam copiii.

Așa se face ca exista o serie de tendințe în materie de parenting. Și daca unele teorii spun ca cei mici trebuie lasați sa faca ce vor, pentru ca astfel se dezvolta armonios, alți specialiști în cresterea copilului sustin ca, dimpotriva, parentingul autoritar este mai potrivit.

Pentru a afla care model de parenting este cel mai…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Doi copii au plecat singuri cu microbuzul in alt oras. Parintii au aflat de la politie

14:35, 22.04.2024 - O femeie din Cernavoda a fost amendata de polițistii din Constanța dupa ce copiii acesteia, de 7 si 10 ani, au plecat de acasa, au luat microbuzul si au ajuns in alt oras. Sambata, in jurul orei 18.15, polițiștii constanțeni au fost sesizați de o femeie ca a gasit, in cartierul Poarta 6, doi copii singuri,…

Azi au inceput inscrierile pentru clasa pregatitoare! Se pot depune cererea-tip și documentele necesare

10:30, 11.04.2024 - In perioada 11 aprilie – 14 mai 2024, parinții vor putea completa cererile-tip pentru inscrierea copiilor in clasa pregatitoare 2024. Ministrul Educației a transmis ca, in aceasta perioada, parinții vor avea acces la un numar Telverde, unde vor putea primi raspunsuri pentru intrebarile legate de inscriere.…

Parinții care iși retrag copiii de la școala pentru homeschooling risca inchisoarea. Situația in județul Cluj

13:00, 10.04.2024 - Un caz intens mediatizat la inceputul anului a adus in atenție cazurile de parinți care iși retrag copiii de la școala, pentru a invața de acasa, in sistemul home schooling. Doi parinți din județul Bihor, care nu și-au mai trimis copiii la școala, au fost condamnați la inchisoare cu amanare. Inspectoratul…

Copiii au probleme de vorbire dupa izolarea din pandemie. „Parinții nu au reușit sa suplineasca lipsa de activitate”

12:11, 15.03.2024 - Copiii și parinții inca se confrunta cu efectele izolarii din perioada pandemiei Covid, anunța  Bihoreanul , care citeaza medici logopezi. In Bihor tot mai mulți preșcolari și elevi din clasele primare au probleme de pronunție, pentru ca in anii in care ar fi trebuit sa-și dezvolte abilitațile de vorbire…

90% dintre parinți iși duc copiii la ”urgențe”, deoarece nu știu sa foloseasca antipireticele, spune medicul Anda Voica

22:35, 06.03.2024 - 90% dintre parinți iși duc copiii la UPU, speriați ca aceștia au febra, deoarece ei ”nu știu efectiv dozele de antipiretice pe care trebuie sa le foloseasca, semnaleaza medicul de medicina de urgența, Anda Voica,  in podcastul Dialogurile Puterii,  ”Cu copiii la urgențe ”. Din pacate, mulți parinți…

Cand ducem copiii la urgența?

16:15, 05.03.2024 - Parinții iși duc copiii la urgența mult mai des și mai repede decat la medicul de familie. Este justificat acest gest de ingrijorarea parinților fața de sanatatea copiilor. Dar, Anda Voica, medic la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), ne spune in interviul de la Dialogurile Puterii, cand și  ce e urgent…

Parinții copiilor de la gradinița groazei din Popești-Leordeni stiau ca instituția nu e acreditata. Cat plateau pentru coșmarul copiilor

07:35, 19.02.2024 - Parinții care au copiii la gradinița groazei din Popești-Leordeni, știau ca instituția nu este acreditata de Ministerul Educației. Ei ii acuza pe patronii centrului educațional ca au ascuns comportamentul educatoarei.  Parinții plateau lunar intre 1.100 și 1.600 de lei, pentru a le fi ingrijiți corespunzator…

Ziua Lecturii. Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari

11:55, 15.02.2024 - Studiu World Vision Romania 42% dintre parinții din mediile defavorizate se implica doar uneori, rar sau chiar deloc in activitațile educaționale ale copiilor, precum lectura, conform unuia dintre cele mai ample studii pe zona educației timpurii, derulat de World Vision Romania și Fundația OMV Petrom…


Ce parere ai despre aceasta stire?