Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îmbrăcată arată așa! Dar stai să o vezi la plajă, într-un costum de baie minuscul! Jessica Alba, surprinsă în ipostaze incendiare

Publicat:

arata ca scoasa din cutie la orice ora din zi si din noapte. Chiar și în momentele sale de maxima intimitate, la plaja, vedeta demonstreaza, vrând-nevrând, ca este un prototip al femeii perfecte, trecuta de prima tinerețe.

Actrita care s-a facut remarcata în filmele "" si "" a petrecut un weekend de vacanta pe plajele însorite din Miami.

Foto: Hepta

Alaturi de sotul ei, , si cei doi copii, s-a relaxat pe plaja si s-a jucat în valurile oceanului, spre deliciul celor…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Roxana Vașniuc, reacție in urma comentariilor rautacioase! Fanii au judecat-o ca s-a afișat intr-un costum de baie minuscul: ”Daca eu ma simt...” / VIDEO

18:05, 26.04.2024 - Roxana Vașnuic a fost ținta comentariilor rautacioase, in urma unei imagini postate pe rețelele de socializare. Vedeta nu s-a lasat afectata și a decis sa reacționeze in urma mesajelor pe care le-a primit, inclusiv din partea femeilor.

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.

Cum a fost surprinsa Dana Budeanu intr-un targ din Bucuresti. O batrana a uimit-o cu replica ei: „Mergeți sa vedeți cine suntem”

17:50, 27.02.2024 - Vedeta și-a facut recent apariția la un eveniment special organizat in Capitala. Dana Budeanu a atras toate privirile intr-un targ din București, insa o batrana a fost cea care a reușit sa o uimeasca cu o simpla replica. Dana Budeanu, o prezența neașteptata intr-un targ din București Dana Budeanu nu…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?