Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI ŞOCANTE! Porci vii, folosiţi şi ucişi ca "manechine" la testele auto. Este scandal monstru! FOTO

Publicat:

Porcii au murit din cauza ranilor provocate de accidentele-test. Conform primelor informatii, 7 din cei 15 porci folositi la teste au murit, scrie .

Animalelor li s-au refuzat mancarea și apa timp de cateva ore inainte de testare și au suferit o serie de rani, inclusiv sangerare si distrugere de organe interne.

Primele maimute carnivore din lume. Unde au aparut si de ce sunt apreciate de oameni

Porcii și alte animale au mai fost folositi in testele auto in SUA, dar practica s-a incheiat in anii '90.

Autorii testelor au justificat utilizarea porcilor imaturi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Scandal in plina strada, in centrul Constanței. Doua persoane au ajuns la spital – VIDEO

08:30, 11.04.2024 - Imagini șocante, surprinse in plina strada, in Constanța. Un conflict – aparent spontan- a facut necesara prezența in zona a mai multor echipaje de salvatori și de poliție. Doi oameni au ajuns la spital. A fost scandal in plina strada, miercuri seara, in centrul orașului Constanța. Doua persoane au…

Imagini halucinante din momentul accidentului din Neamț, cand trei tineri au murit. Tragedia a fost filmata de camerele de supraveghere / VIDEO

15:00, 01.04.2024 - Au aparut imagini halucinante de la momentul in care s-a produs tragedia din Neamț. Trei tineri au murit intr-un accident devastator, iar alți trei au fost raniți grav și transportați la spital. Momentul in care mașinile lor au sarit de pe partea carosabila a fost filmat.

Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

14:25, 20.03.2024 - In urma cu trei luni, jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka a facut public un videoclip emoționant in care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relateaza Daily Mail.

Primele imagini de la scandalul monstru din Primaria Jilava VIDEO

17:15, 08.03.2024 - Un alt barbat l-a inregistrat pe primar in timp ce l-a dat afara din birou și l-a batut. Am incercat sa il contactam pe primar pentru un punct de vedere, insa pana la aceasta ora nu am reușit. 


Ce parere ai despre aceasta stire?