Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini șocante. Lupte violente între suporteri, în campionatul Braziliei!

Publicat:

Brazilia, țara care va gazdui din 2014, iși arata cea mai urata fața. Meciul de ieri dintre și Vasco da Gama a fost intrerupt timp de o ora din cauza unor lupte violente intre fanii celor doua echipe. In urma incidentelor, un suporter a intrat in coma și alți doi au fost grav raniți. A fost nevoie de intervenția unui elicopter special pentru transportarea uneia dintre victime. Va avertizam, urmeaza imagini șocante!

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Farul Constanta: Hagi, Gica Popescu si Ștefan Preda joaca pentru Generatia de Aur, la meciul de adio, contra echipei World Stars, din care face parte si Rivaldo (GALERIE FOTO)

16:40, 25.05.2024 - Meciul de gala este organizat la 30 de ani de la Campionatul Mondial din SUA, cand tricolorii au fost la un pas de a juca semifinala, contra Braziliei.Arena Nationala din Bucuresti gazduieste sambata, 25 mai 2024, de la ora 20.30, meciul demonstrativ dintre echipa Generatiei de Aur si formatie stelelor…

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

VIDEO Imagini șocante: O bona din București agreseaza copilul pe care il avea in grija

13:15, 18.05.2024 - O femeie din București este cercetata de polițiști dupa ce a agresat copilul pe care il avea in grija.Vineri, 17 mai 2024, politiștii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Secția 22 Poliție au pus in aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unei femei,

Madonna, concert istoric pe plaja Copacabana. Imagini de colecție

22:16, 06.05.2024 - Madonna, concert istoric pe plaja Copacabana. Imagini de colecție Madonna a dat startul turneului mondial Celebration Tour pe 14 octombrie 2023, cu un super concert susținut pe O2 Arena din Londra. A urmat o perioada plina de concerte, atat in Europa, cat și in Statele Unite și Canada. Turneul s-a incheiat…

Inundații catastrofale in Brazilia: Bilanțul a urcat la 56 de morți

17:50, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat sambata autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute, noteaza Mediafax.

Controverse in Brazilia dupa ce antrenorul lui Vasco da Gama a comentat despre prezența unei femei la conducerea VAR

12:45, 18.04.2024 - Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul intrebarii prezenta unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaratie care a starnit controverse in Brazilia.

VIDEO ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE: Numeroase victime, mai mulți morți intre care și un copil, la un raliu auto

16:50, 24.03.2024 - Patru morți și aproximativ 30 de raniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminica la un raliu auto in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate sa fie un copil. Mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?