Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini cu soldați ruși care se predau în Ucraina, cu steagul alb fluturând pe blindat

Publicat:

Imagini cu soldați ruși care se predau in Herson, avand un steag alb infașurat pe turela blindatului BMP-2, au fost publicate de Forțele Armate ale Ucrainei. Incolțiți de contraofensiva ucraineana, rușii aleg sa capituleze.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai mari doua banci rusești deschid sucursale in regiunile ucrainene pe care Moscova pretinde ca le-a anexat

08:40, 05.06.2024 - Șefii Sberbank si VTB, cele mai mari doua banci din Rusia, au anunțat ca se pregatesc sa deschida, in luna iulie, sucursale in regiunile Donetk, Luhansk, Herson si Zaporijie, pe care Moscova pretinde ca le-a anexat de la Ucraina in septembrie 2022, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.„In termen…

Imagini emoționante din Ucraina. 75 de prizonieri eliberați din Rusia ingenunchiaza și saruta pamantul. Mulți sunt raniți și bolnavi

11:15, 01.06.2024 - 75 de prizonieri de razboi au fost eliberați și s-au intors acasa, in Ucraina, imagini emoționante cu ei ingenunchind și sarutand pamantul fiind facute publice de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU).

VIDEO – Imagini care va pot afecta emoțional din Ucraina: doi soldați sunt aruncați in aer de o mina antitanc

12:00, 26.04.2024 - Atenție, imagini deosebit de șocante din Ucraina: doi soldați sunt aruncați in aer de o mina antitanc –O filmare șocanta circula pe rețelele de socializare in aceste zile! Doi soldați care lupta in Ucraina sunt aruncați in aer de o mina antitanc, pe care incercau sa o dezamorseze.

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Cucerirea cu care se mandreste Soigu

15:25, 02.04.2024 - Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a revendicat marti cucerirea a peste 400 de kilometri patrati de teritoriu in Ucraina de la inceputul acestui an, transmite AFP, care mentioneaza ca trupele ruse reusesc sa preia initiativa in fata soldatilor ucraineni lipsiti de munitie. „In total, de la inceputul…

Motivul pentru care Ucraina nu poate, de fapt, sa mobilizeze mai mulți soldați: situație dezastruoasa pe front

13:25, 01.04.2024 - Chiar daca aliații Ucrainei au livrat toate armele pe care le-au promis, „nu avem oameni care sa le foloseasca”, a recunoscut, la sfarșitul lunii septembrie, un membru al delegației lui Volodimir Zelenski, intervievat de Time Magazine, in timpul vizitei șefului statului ucrainean la Washington. Din…

Șeful Pentagonului, despre pierderile „uluitoare” ale Rusiei in Ucraina: „Cel puțin 315.000 de soldați ruși au fost uciși sau raniți”

13:31, 20.03.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a vorbit in cadrul reuniunii aliaților Ucrainei, de la baza militara Ramstein din Germania, despre pierderile „uluitoare” suferite de Rusia pana acum. Potrivit șefului Pentagonului, aproximativ 315.000 de soldați ruși au fost uciși sau raniți in Ucraina,…


Ce parere ai despre aceasta stire?