Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini cu momentul atacului asupra unuia dintre patronii restaurantului Nuba din Capitală VIDEO

Publicat:

, unul dintre patronii restaurantului Nuba, a fost injunghiat joi de un client, au declarat surse judiciare pentru „Adevarul”. Camerele de supraveghere au surprins momentul in care atacatorul se indreapta spre Sasu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto/video) O mașina, facuta scrum in service-ul auto care a ars in capitala: Ce a ramas din incapere

11:46, 16.05.2024 - O mașina a fost facuta scrum in incendiul care s-a produs, astazi dimineața, la un service auto de pe strada Calea Basarabiei din capitala. Imagini de la fața locului au fost postate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgența, dar și de unii internauți.

Cum arata barbatul care l-a impușcat pe premierul Slovaciei! Imagini noi de la momentul atacului. Robert Fico este in stare critica / FOTO

17:21, 15.05.2024 - Au aparut primele imagini cu atacatorul din Slovacia, care l-a impucat pe Robert Fico! Barbatul a fost prins și imobilizat de oamenii legii, la scurt timp dupa ce a produs incidentul halucinant. Intre timp, Robert Fico se afla in stare critica la spital!

Val de imbolnaviri in Capitala: camerele de garda ale spitalelor pentru copii raporteaza sute de prezentari pe zi

08:05, 21.04.2024 - Spitalele de pediatrie din București consulta zilnic cateva sute de copii care se prezinta la camerele de garda cu infecții respiratorii acute, probleme digestive sau scarlatina.La Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti ajung chiar si 500 de copii in 24 de ore.

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.

„Il alergau cu doua macete, el fugea foarte repede”. Momentul atacului de la o școala din București, unde un elev a fost injunghiat

19:50, 03.04.2024 - Imaginile cu incidentul extrem de grav care a avut loc la o școala din Capitala au fost facute publice. Un copil de 16 ani a fost injunghiat in timp ce era in curtea școlii. Cei care l-au agresat nu invața in aceeași școala, iar martorii spun ca ar fi intrat pe langa paznici sau au sarit gardul.

Imagini halucinante din momentul accidentului din Neamț, cand trei tineri au murit. Tragedia a fost filmata de camerele de supraveghere / VIDEO

15:00, 01.04.2024 - Au aparut imagini halucinante de la momentul in care s-a produs tragedia din Neamț. Trei tineri au murit intr-un accident devastator, iar alți trei au fost raniți grav și transportați la spital. Momentul in care mașinile lor au sarit de pe partea carosabila a fost filmat.

Imagini dezolante in București: Dambovița arata ca un cimitir de trotinete, dupa ce raul a fost secat pentru curațare

16:50, 25.03.2024 - Trotinete pe fundul Damboviței, in Capitala. Este imaginea pe care au vazut-o bucureștenii astazi dupa ce raul care traverseaza Capitala a fost secat pentru curațare. Dupa ce apa s-a retras, trotinetele au ieșit la suprafața.

Cine ar fi autorii atacului terorist din capitala Rusiei. Prima imagine cu suspecții

23:26, 22.03.2024 - Atac terorist cumplit in capitala Rusiei, vineri seara, 22 martie 2024, la sala de concerte Crocus City Hall, situata la nord-vest de Moscova. Cațiva barbați inarmați și camuflați au deschis focul asupra persoanelor prezente in incinta, iar bilanțul este tragic: cel puțin 40 de morți și 100 de raniți.…


Ce parere ai despre aceasta stire?