Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imaginea despărțirii de Sorana Cîrstea. Toată lumea știa că sunt împreună, dar iubita lui Ion Ion Țiriac a postat o poză care a surprins pe toată lumea (GALERIE FOTO)

Publicat:

Continue reading Imaginea desparțirii de . Toata lumea știa ca sunt impreuna, dar iubita lui Ion Ion Țiriac a postat o poza care a surprins pe toata lumea (GALERIE FOTO) at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Cum arata Antonela Patruț, iubita miliardarului Arpad Paszkany, acum cativa ani. E de nerecunoscut, imaginile vorbesc de la sine. A fost si la Insula Iubirii

09:01, 19.04.2024 - Antonela Patruț, noua partenera de viața a miliardarului Arpad Paszkany, arata total diferit in urma cu ani buni. Nu avea operații estetice și era de nerecunoscut! La prima apariție televizata, Antonela nu arata ca-n prezent. Cum arata Antonela Patruț in urma cu ani buni Lumea showbiz-ului a luat foc…

Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța”

10:11, 22.03.2024 - Continue reading Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța” at Info real.

Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate

10:10, 21.03.2024 - Continue reading Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate at Info real.

Barbatul misterios cu care Babs a luat cina intr-un restaurant de lux din Capitala. Cum l-a surprins fosta iubita a lui Dorian Popa / FOTO

21:25, 10.03.2024 - Claudia Iosif nu pare ca pierde timpul, dupa desparțirea de Dorian Popa. Și-a construit casa la care a visat mereu și propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și se pare ca nu o duce rau nici pe plan personal. Babs s-a afișat alaturi de un barbat misterios.

Adevaratul motiv al desparțirii dintre Lele și fosta lui iubita! Lorena a spus lucrurilor pe nume, dupa ce s-a zvonit ca ar fi fost parasita pentru Andra Volos: ”A luat-o pe…” / FOTO

14:15, 23.02.2024 - Fosta iubita a lui Lele a elucidat misterul desparțirii dintre cei doi. S-a zvonit ca Lorena ar fi fost parasita pentru Andra Volos, iar acum tanara a decis sa spuna adevarul despre motivul care a dus la separare. Iata ce s-a intamplat intre cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?