Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Îi pun capăt astăzi!”. Ce a făcut Hitler în ultimele clipe de viață și de ce nu a încercat să se salveze. Pilotul lui a scris totul într-un jurnal. Imagini rare! - Foto

Publicat:

Ultimele clipe din viața lui , inainte de a se sinucide in Berlin, au fost descrise in jurnalul pilotului sau, locotenentul-general . Fuhrerul i-ar fi oferit un cadou acestuia și i-ar fi refuzat ideea de a incerca sa se salveze.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exemplar rar de panda brun, surprins intr-o rezervație din China. Imagini uluitoare VIDEO

11:36, 14.05.2024 -  A wild brown giant panda has been caught on camera in the Qinling Mountains in northwest China's Shaanxi Province, the 11th time this extremely rare panda subspecies has been spotted in the area. The last time a brown panda was captured on camera in the area was in 2018. pic.twitter.com/YpveXnCMxM…

Tanar gasit mort in casa unde creștea vipere. Bunica victimei: A fost mușcat de n ori. A incercat sa se salveze, de aia și-a pus garoul

20:05, 09.05.2024 - Pasiunea pentru șerpi veninoși i-a adus sfarșitul unui tanar din Drobeta-Turnu Severin. Barbatul in varsta de 36 de ani a fost gasit fara suflare in apartamentul lui, unde creștea șapte vipere. Pe corpul sau au fost descoperite mai multe rani.

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Ștefania, romanca moarta in incendiul din Italia, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei dintre flacari. Ce a facut, dupa ce apartamentul ei a luat foc

16:25, 16.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, romanca care a murit, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei in momentul inncare a vpzut ca sunt in pericol. Iata ce a facut, duppa ce flacarile i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

Povestea adolescentului ucrainean patriot devenit o vedeta a propagandei ruse. Cum a incercat familia sa-l salveze

06:45, 06.03.2024 - Denis Kostev avea 16 ani cand a fost luat cu forța din orașul sau natal ocupat de invadatorii ruși Herson și imersat in propaganda rusa despre Ucraina. Familia a incercat sa-l salveze, dar i-au fost puse piedici, relateaza WSJ.

Cum a incercat Toma Caragiu sa se salveze la cutremurul devastator din 1977. Greșeala care i-a fost fatala

12:05, 04.03.2024 - In urma cu 47 de ani, pe 4 martie 1977, la ora 21.22 avea loc unul dintre cele mai mari dezastre de pe teritoriul Romaniei, care a ingropat printre daramaturi aproape 1.600 de oameni, printre care și marele Toma Caragiu, actorul care a facut istorie in teatrul si filmul romanesc.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?