Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Igor Munteanu spune care sunt paşii pentru anularea contractului de concesionare a Aeroportului Chişinău

Publicat:

Deputatul blocului ACUM , presedinte al Comisiei de ancheta pentru analiza modului de organizare si desfasurare a privatizarii si concesionarii proprietatii publice (2013-2019), spune ca exista actiuni care trebuie intreprinse pentru a fi posibila declararea nulitatii contractului de concesionare a Aeroportului International Chisinau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce ii mai platim? Parlamentarii aflați in campanie electorala vor munci doar o zi pe saptamana

07:30, 10.04.2024 - Mulți dintre parlamentari, aflați in campanie electorala pentru alegerile locale, prefera sa mearga in teritoriu in detrimentul participarii la ședințe. Parlamentarii romani primesc remunerații semnificative, de pana la 15.000 de lei lunar, pentru a-și indeplini atribuțiile legislative. Totuși, o parte…

Partidul lui Chicu cere anularea procedurii de concesionare a activelor Aeroportului Chișinau

14:45, 04.04.2024 - Partidul Dezvoltarii și Consolidarii Moldovei, condus de fostul premier al Republicii Moldova Ion Chicu, cere anularea ”procedurii ilegale de concesionare” a activelor Aeroportului Internațional Chișinau, noteaza Noi.md ”Dupa cum era de așteptat, Spinu și marioneta lui din Agenția Proprietații Publice,…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Glad Varga: „Investiții de peste 93 milioane de lei prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu atrase de comunitațile aradene” (P)

11:50, 15.02.2024 - Deputatul liberal Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, susține ca orașele și comunele din județ au atras investițiții de aproape 93,7... The post Glad Varga: „Investiții de peste 93 milioane de lei prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu atrase de comunitațile…

POLITIC. Varga: „55 de milioane pentru eficienta energetica”

15:05, 13.02.2024 - ARAD. Deputatul liberal aradean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic și vicepreședinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism, anunta ca a fost publicat ghidul de finanțare pentru eficientizarea energetica a cladirilor rezidențiale din Regiunea Vest.

POLITIC. Varga: „Bani pentru eficienta energetica”

13:10, 04.02.2024 - ARAD. Deputatul PNL Arad Glad Varga, vicepreședintele Comisiei pentru antreprenoriat și turism și membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, anunta ca unitațile administrativ teritoriale și operatorii de transport si/sau distributie a energiei termice au la dispoziție 590 de milioane de…


Ce parere ai despre aceasta stire?