Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ICR sustine ca selectia referentilor si a directorilor adjuncti a fost echidistanta si transparenta

Publicat:

Anuntarea, vineri, a numirii unora dintre referentii si directorii din strainatate, cu 17 zile in avans fata de data comunicata initial de ICR, a generat o serie de nemultumiri si de comentarii critice la adresa celor care au castigat concursul, dar si cu privire la modul in care s-a realizat selectia candidatilor.

Printre acestea, cele mai multe nemultumiri au fost exprimate cu privire la schimbarea datei de sustinere a interviurilor, dar si in ceea ce priveste transparenta organizarii si desfasurarii concursului.

Astfel,…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE. Știri Constanta. Accident rutier in localitatea Medgidia. Intervin pompierii

14:00, 10.03.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta au fost alertati cu privire la un accident rutier intre doua autoturisme, in localitatea Medgidia, strada Ovidiu. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului…

UE pe picior de razboi - Propunerea Comisiei Europene cu privire la industria de aparare

14:55, 05.03.2024 - Pe 5 martie, Comisia Europeana va propune modalitați de a stimula industria europeana de aparare și de a o trece la „modul economiei de razboi”, ca raspuns la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, a informat Reuters, citand oficiali UE. Comisarul european pentru piața interna, Thierry Breton, va prezenta…

MOARTEA UNEI PERSOANE DRAGI O privire asupra intensitații durerii psihologice și emoționale

21:35, 28.02.2024 - Este important sa ne acordam timpul necesar pentru a procesa și a accepta trairile noastre The post MOARTEA UNEI PERSOANE DRAGI O privire asupra intensitații durerii psihologice și emoționale first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?